Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 2 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

S’activa el servei de recollida de restes vegetals

27 d'abril de 2020

D’acord amb les necessitats del servei, l’Ajuntament de Sant Cebrià reactiva el servei de recollida de restes vegetals que es va aturar per l’estat d’alarma sanitària de la COVID-19. Com es portarà a terme? Es faran 4 dies de recollida per normalitzar el servei.

Informació relativa als desplaçaments per part de la població infantil a partir del 26 d'abril

25 d'abril de 2020

Us detallem les indicacions del govern espanyol referents als desplaçaments permesos a partir de demà de la població infantil. S'habilita als nens i nenes menors de 14 anys i a un adult responsable a circular per les vies o espais d'ús públic: Un passeig diari d'un temps màxim d'una hora, a una distància no superior a 1 quilòmetre respecte del domicili del menor entre les 9 del matí i les 21h. Desplaçaments permesos: Nenes i nenes menors de 14 anys. Hores permeses: de 9 a 21h.

L'accés a Can Palau, tallat

22 d'abril de 2020


acces can palau_22042020

Us informem que per culpa de la gran precipitació caiguda en aquests darrers dies, el cabal de l'aigua de la riera s'ha desbordat i la Policia Local s'ha vist obligada a tallar l'accés a Can Palau i Can Xuxa. Aquest últim s'ha pogut obrir a mig matí i els cotxes hi poden accedir amb precaució. Els serveis municipals estan treballant a les zones afectades i atents per poder-lo obrir de nou quan sigui possible.

Ajuda a persones amb risc i vulnerabilitat social durant la COVID-19

22 d'abril de 2020


ajuda persones dependents_22042020

Si ets una persona amb risc i/o vulnerabilitat social o coneixes a persones que ho són, i necessiten ajuda per poder realitzar les tasques habituals del dia a dia, posa’t en contacte amb l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta perquè puguem ajudar-los.

Informació relativa sobre el pagament de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica.

20 d'abril de 2020

Us informem que aquells contribuents que hagueu rebut els abonares de l’IVTM (Impost de Vehicles de Tracció Mecànica), perquè no el tenen domiciliat, podran pagar-los amb els nous terminis: del 02/03/2020 al 02/06/2020. El pagament es pot fer a través de les entitats bancàries i a través del web municipal, i no caldrà fer un nou abonaré. Aquells que tingueu el rebut domiciliat, aquests es carregaran a l’entitat bancària el 02/06/2020.

Segueix la millora en la disposició del rebuig de residus municipals

17 d'abril de 2020


rebuig_17042020

La tendència en la disposició del rebuig de residus municipals a Sant Cebrià de Vallalta segueix millorant. D'ençà que es van iniciar a mitjans de 2018, les xifres així ho indiquen. I és que en aquests 3 anys s'ha millorat en un 72% l'ingrés del cànon que realitza el consorci a l'Ajuntament.

Es reparteixen 1.000 mascaretes als comerços d'alimentació oberts

14 d'abril de 2020


mascaretes

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha rebut la segona remesa de mascaretes protectores que ha adquirit per la ciutadania. En total seran 1.000 unitats que es repartiran novament als comerços d’alimentació del municipi que estiguin oberts. Aquest repartiment es farà al llarg del dia d’avui. A més, els Serveis Municipals també han fet el repartiment a domicili a aquelles persones vulnerables, mobilitat reduïda i amb major risc que hi ha registrades a Benestar Social.

La Policia Local incrementa els controls durant la Setmana Santa per evitar l’arribada de persones a la segona residència

9 d'abril de 2020


control policial_09042020

Des del passat 15 de març, quan van entrar en vigor les restriccions de mobilitat a causa de la declaració de l’estat d’alarma sanitària, la Policia Local i Protecció Civil de Sant Cebrià de Vallalta han augmentat els controls de mobilitat diaris per refrenar els desplaçaments de la ciutadania i sancionar aquells no justificats i que s’han efectuat fora de les recomanacions dictades pel govern.

Ja podeu consultar el número 3 de La Cebrianenca

9 d'abril de 2020


la cebrianenca 03

Hem editat el tercer número del Butlletí Municipal, La Cebrianenca. En aquesta edició podreu consultar tota l'actualitat municipal dels tres darrers mesos. Veureu les mesures excepcionals que l'Ajuntament ha posat en marxa a causa de l'estat d'alarma sanitària que vivim pel Coronavirus. També les afectacions que va tenir el temporal Glòria al municipi, un reportatge sobre la seguretat local i l'increment de la plantilla de la Policia Local que es portarà a terme en els pròxims mesos.

L’ACA reduirà el 50% el cànon de l’aigua per a tots els usuaris domèstics durant el mesos d’abril i maig

7 d'abril de 2020

Us informem que el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig. Aquesta mesura també es farà efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

Registres del 131 al 140 de 1507
« Pàgina 14 »  [ 1 | ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ... | 151 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219