Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 2 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

BAN pels nens i nenes de Sant Cebrià de Vallalta

4 d'abril de 2020

L'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta ha dictat un BAN especial dedicat a la canalla de Sant Cebrià de Vallalta. Us l'adjuntem en pdf perquè el consulteu.

Llistat de comerços locals de productes d'alimentació

30 de març de 2020


llistat comerços actualitzat 14042020

A continuació us facilitem la relació de comerços d'alimentació de Sant Cebrià de Vallalta oberts i també aquells que ofereixen servei a domicili. És important sortir de casa el menys possible per comprar productes bàsics i fer-ho seguint totes les precaucions sanitàries. Si vols que el teu comerç aparegui en aquest llistat escriviu-nos a carmonace@stcebria.cat Comerços amb compra presencial. Els horaris d'aquests comerços poden haver petit alguna modificació degut a la situació actual.

L’edició d’enguany de la Fira de la Maduixa queda anul·lada

27 de març de 2020


fira maduixa 2020 anullada

Degut a l’estat d’alarma sanitària decretat pel govern i les mesures restrictives que hem de seguir, ens hem vist obligats a anul·lar la Fira de la Maduixa d’enguany. Agraïm a tothom que ens havia mostrat la seva voluntat de participar-hi i us emplacem a tots a la propera edició.

L'oficina de l'ORGT romandrà tancada durant l'estat d'alarma per la COVID-19

26 de març de 2020

D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

Nou telèfon de contacte del SIAD per casos de violència domèstica

26 de març de 2020

El servei d´informació i atenció a les dones (SIAD) disposa d’un número de telèfon provisional per atendre les trucades mentre duri l’estat d’alarma. El contacte és el 667182781. Tingueu en compte que el número habitual (937411622) actualment no funciona. L’horari d'atenció és: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h. Les professionals del SIAD truquen des de casa a les usuàries seguint les visites programades i atenent les urgències.

Es fa l’entrega de les targetes moneder a les persones beneficiàries de beques menjador

24 de març de 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha entregat més del 50% de les targetes moneder a aquelles persones beneficiàries de beques menjador. Des de la regidoria de Serveis Socials del consistori cebrianenc s’ha citat a totes aquelles famílies beneficiaries de la targeta perquè la passin a buscar pel consistori en uns horaris establerts segons cita prèvia i s’ha fet de forma espaiada en el temps. En els propers dies es lliuraran les restants.

Actualització de les restriccions d'activitats per la COVID-19 a Catalunya

23 de març de 2020

Us adjutem l'actualització de les preguntes sobre les restriccions d'activitat per la COVID-19 a Catalunya.

Nou drecret d'alcaldia per passejar els gossos durant l'estat d'alarma

22 de març de 2020

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta reunit aquest diumenge ha acordat rectificar en ban emès el dissabte en el que s’establien les mesures per passejar els gossos. Davant els suggeriments que s’han rebut en aquestes hores per part de veïns i veïnes de Sant Cebrià, el govern local ha decidit flexibilitzar l’horari en el que les persones que tinguin gossos puguin treure’ls a passejar com es pot veure reflectit en el punt 3 del decret.

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma

21 de març de 2020

Us informem que Protecció Civil ha editat un model de Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma per facilitar a tothom acreditar que la mobilitat es fa per una de les causes autoritzades. Aquest entre en vigor el dilluns 23 de març a les 00.00h. Us el podeu descarregar en el fitxer adjunt. Les causes autoritzades de desplaçament són: Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. Assistència a centre, servei o establiment sanitari.

BAN per passejar gossos durant l'estat d'alarma

21 de març de 2020

L’alcalde ha signat un BAN per aclarir que passejar a les mascotes no és una activitat d’oci i que han de cobrir les necessitats fisiològiques de l’animal. Que cal fer-les a prop de casa i de manera individual.

Registres del 141 al 150 de 1507
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ... | 151 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219