Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

HORARIS DEL BIBLIOBÚS MONTNEGRE A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

12 de novembre de 2013

Us adjuntem els horaris del Bibliobús Montnegre al nostre municipi. Podeu rebre informació directament a la seva pàgina Facebook https://www.facebook.com/busmontnegre?fref=ts I també podeu conèixer una mica més sobre aquest servei de la Diputació de Barcelona en aquest vídeo http://www.youtube.com/watch?v=EqZvurtWR2s&feature=youtu.be

NOTA DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS SOBRE L'ACTUALITZACIÓ DELS VALORS CADASTRALS

12 de novembre de 2013

L'Associació Catalana de Municipis ha publicat una nota sobre els canvis introduïts per la Llei 16/2013 amb afectació directa per a les hisendes locals i ha publicat una referència als coeficients d'actualització dels valors cadastrals segons el projecte de llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

FESTA D'HOMENATGE A LA GENT GRAN DE SANT CEBRIÀ

11 de novembre de 2013

L'Ajuntament de Sant Cebrià, en col·laboració amb "La Caixa", han organitzat la Festa d'Homenatge a les Persones Grans del nostre municipi pel proper DIJOUS 21 DE  NOVEMBRE. El programa d'actes és el següent:  11h. Missa homenatge a l'Església. 11:45h. Homenatge per part dels alumnes del CEIP El Pi Gros a les persones grans, a l'Església. 12:45h. Sortida cap al restaurant "El Santuari de Lourdes" (Arenys de Munt). 14h.

CELEBRACIÓ DE LA TARDOR AL PARC PUIGVERT

11 de novembre de 2013

El Parc Puigvert va reunir el passat diumenge a un munt de visitants per celebrar plegats la Tardor. En el marc de les X Jornades de la Tardor i el Bolet i de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Bolet del Maresme, el parc va aplegar gran diversitat d'activitats i propostes.

LES FOTOGRAFIES DE L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ AL FLICKR

11 de novembre de 2013

Des d'avui, queda inaugurat el compte de Flickr de l'Ajuntament de Sant Cebrià. En aquest repositori d'imatges hi anireu trobant les fotografies dels diferents actes i esdeveniments del municipi. Per començar, hi trobareu les imatges de les X Jornades de la Tardor i el Bolet. Per accedir-hi, aneu a http://www.flickr.com/photos/108381050@N03/

ELS ALUMNES DEL CEIP EL PI GROS VISITEN LES OFICINES MUNICIPALS

11 de novembre de 2013

Els alumnes de 3er de Primària del CEIP El Pi Gros han visitat aquest matí les dependències de l'Ajuntament. Han visitat les diferents estances i han realitzat una petita entrevista a l'alcaldessa que havien preparat prèviament a les aules.  A continuació, els alumnes han visitat altres indrets del municipi ja que la sortida era de tot el dia i oferia la possibilitat d'ampliar el coneixement del medi proper i del municipi dels nens i nenes.

INSTAL·LADA LA PLACA INDICATIVA AMB EL NOU NOM DEL CARRER ENTRE LA ZONA ESPORTIVA I L'ESCOLA BRESSOL

7 de novembre de 2013

Ja està instal·lada la placa indicativa al carrer entre el Pavelló i l'Escola Bressol que ara ha passat a dir-se Avinguda Segona República.

SANT CEBRIÀ AL TEU MÒBIL: COMERÇOS, EMPRESES I ACTIVITATS

5 de novembre de 2013

Aquest és el codi QR de Sant Cebrià de Vallalta. Amb ell tindreu accés des dels vostres telèfons mòbils i des de qualsevol lloc a una àmplia informació sobre el municipi, els seus comerços i empreses i l'agenda d'activitats. Aquesta informació s'actualitza sovint tant des dels comerços i empresaris com des de l'Ajuntament, SANT CEBRIÀ AL TEU MÒBIL !!! 

L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA AL TWITTER

5 de novembre de 2013

Ja som al Twitter. Per accedir-hi, cliqueu a la imatge.SEGUEIX-NOS !!!

INFORMACIÓ PER LES COMUNICACIONS DE CREMA

4 de novembre de 2013

Des de l'Ajuntament us informem que a partir del 4 de novembre, les comunicacions per a fer foc que són d'obligació compliment d'acord amb el que s'estableix el Decret 64/95, de 7 de març, es poden sol·licitar per períodes d'un mes des de l'entrada per registre a l'Ajuntament. D'aquesta manera facilitem la tramitació a la ciutadania i la seguretat també està garantitzada ja que la propietat està localitzada per qualsevol comunicació.

Registres del 1521 al 1530 de 1851
« Pàgina 153 »  [ 1 | ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | ... | 186 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219