Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 18 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'AJUNTAMENT DONARÀ UNA SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IBI PER A FAMÍLIES EN SITUACIÓ D'ATUR

26 de novembre de 2013

En el Pressupost Municipal pel 2014, que s'aprovarà en fase inicial, en el Ple del 28 de novembre, s'ha confeccionat una partida dotada de 30 mil euros per a oferir una SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IMPORT TOTAL DE L'IBI per a aquells habitatges que constitueixin el domicili habitual de famílies que tinguin tots dos membres desocupats. Us ajuntem les Bases Reguladores d'aquesta subvenció:

CONVOCATÒRIA DEL PLE EN SESSIÓ ORDINÀRIA DEL 28 DE NOVEMBRE DE 2013

25 de novembre de 2013

De conformitat amb el que estableix l’article 229 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per R. D. 2568/1986 de 28 de novembre, es fa públic que per l’Alcaldia s’ha convocat el Ple de l’Ajuntament a sessió pública ordinària a celebrar el dijous 28 de novembre de 2013, a les 19 hores, amb el següent: ORDRE DEL DIA: 1r PUNT. Esborrany de les sessions anteriors. 2n PUNT. Morositat 3/2013 3r PUNT.

MANIFEST INSTITUCIONAL DEL 25 DE NOVEMBRE PEL DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE

25 de novembre de 2013

   AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTAAvui, 25 de novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones, les administracions i la societat civil volem expressar el nostre rebuig més rotund a aquesta violència malauradament encara present a les nostres societats; una violència que ens obliga a esmerçar tots els esforços, tots els recursos, totes les voluntats per prevenir-la i eradicar-la.

CONVOCATÒRIA DE CONTRACTACIÓ DE PUNTS DE VENDA MIXTES DE "LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO".

21 de novembre de 2013

Us adjuntem les bases de la convocatòria del procediment de Contractació de Serveis de Gestió de Punts de Venda Mixtes de la "Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado, S.A.".Els sol.licitants hauran de ser titulars d'un negoci que sigui l'activitat principal en el local que s'oferti i que estigui en funcionament i obert al públic. Sant Cebrià de Vallalta es troba al llistat de localitzacions permeses. El termini de presentació de les sol.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN EL PRESSUPOST MUNICIPAL PEL 2014

21 de novembre de 2013

Aquí us presentem els primers esborranys dels elements més significatius del Pressupost 2014 per a que en tingueu coneixement i pogueu fer les vostres aportacions. Cal remarcar que es tracta de documents de treball i que aniran variant fins a la seva aprovació definitiva Us adjuntem: 1- Previsió d'ingressos juntament amb una primera estimació de les possibles subvencions que es poden rebre, especialment les vingudes d'altres administracions.

TALL DEL SUMINISTRAMENT ELÈCTRIC

20 de novembre de 2013

ENDESA ha anunciat un tall del suministrament elèctric per demà dijous 21 de novembre entre les 14:30h i les 15h. Us adjuntem el comunicat d'ENDESA amb la concreció dels carrers del tall. 

ACORD DE GOVERN PER RECOLZAR LA PETICIÓ DE REVISIÓ DE L'IBI

20 de novembre de 2013

Donat que els veïns de la "Plataforma ciutadana per un IBI just de Sant Cebrià" no poden presentar directament la moció al Ple, els grups municipals del PSC, Tots per Sant Cebrià, ICV i ERC la presentaran conjuntament al Ple com un acord de govern i li donaran suport. D'aquesta manera, queda garantida la seva aprovació.

GRAN TREBALL DELS SERVEIS MUNICIPALS PER ARRANJAR ELS DESPERFECTES CAUSATS PER LES PLUGES

20 de novembre de 2013

Durant el cap de setmana passat i durant aquests dies la Policia Local, la Brigada  Municipal i Protecció Civil han treballat intensament per restablir l'ordre i la seguretat després de les intenses pluges que han caigut al municipi i els desperfectes que aquestes han ocasionat. Ahir, abans de les 7 del matí, va caure un arbre a la carretera BV-5128 a l'alçada del garden i va accidentar un cotxe i una moto, però els danys van ser mínims i no hi ha hagut gravetat en els ferits.

PODA DELS ARBRES DEL MUNICIPI

20 de novembre de 2013

  L'equip de Parcs i Jardins de la Brigada Municipal ha iniciat la poda dels arbres del municipi, doncs se'ls ha de preparar per l'hivern i ja s'acosta el moment de poda adequat per a les moreres. Davant de l'Escola Bressol havia caigut a terra un pebrer a causa del fort vent dels darrers dies i s'ha decidit retirar-lo pel mal estat de les seves arrels que impedia que fos replantat.

UN CENTENAR D'ASSISTENTS A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE RAFEL NADAL

19 de novembre de 2013

Un centenar de persones es van donar cita el passat divendres 15 de novembre a Can Coris per acompanyar l'escriptor Rafel Nadal i Farreras en la presentació del seu darrer llibre titulat "Quan en dèiem xampany". L'acte va ser organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cebrià amb la col·laboració de l'editorial Grup 62 i el CESC.

Registres del 1521 al 1530 de 1864
« Pàgina 153 »  [ 1 | ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | ... | 187 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219