Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

PESSEBRE HISTÒRIC DE SANT CEBRIÀ A CAN CORIS

16 de desembre de 2013

A partir d'aquest dissabte ja es podrà visitar el pessebre que reprodueix històricament el nostre municipi situat a Can Coris i realitzat per veïns i veïnes del poble. Us el recomanem! Han fet una feina impressionant!

JA ES PODEN VISITAR LES GARNALDES DE L'ESGLÉSIA

13 de desembre de 2013

  A partir d'aquest diumenge i fins al 6 de gener, podreu visitar la ornamentació de l'Església amb les tradicionals garnaldes de neula juntament amb les què han confeccionat els alumnes del CEIP El Pi Gros. L'horari de visita és:  Dissabtes des de les 18.00h fins les 20.00h. Diumenges des de les 10.30h (sortint de missa) fins les 12.30h.

APADRINA UNA CARTA DE REIS

12 de desembre de 2013

L'entitat NARA, en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament, presenten aquest Nadal la campanya "Apadrina una carta de reis" amb l'objectiu de que cap infant es quedi sense joguina a causa de la crisi econòmica que moltes famílies estan patint. La intenció és que el nen o nena rebi almenys una de les coses que ha demanat a la seva carta de Reis.

ELS ALUMNES DEL CEIP EL PI GROS VISITEN LES GARNALDES I EL PESSEBRE HISTÒRIC

12 de desembre de 2013

Avui els alumnes de l'escola han visitat l'Església per veure com ha quedat la decoració de les tradicionals garnaldes amb neula juntament amb les que ells mateixos han confeccionat els darrers dies a l'escola. També han pogut veure com estan enllestint els últims detalls del pessebre històric a Can Coris. Ha estat una experiència enriquidora que fomenta la implicació i la participació dels infants envers el seu poble.

CONCENTRACIÓ DELS TREBALLADORS I ELS REGIDORS CONTRA LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL DEL PP

12 de desembre de 2013

Els treballadors i els regidors de l'Ajuntament de Sant Cebrià s'han sumat a la protesta convocada aquest matí per manifestar-se en contra de la reforma de la llei de l'Administració local. A les 12h del migdia s'han concentrat davant de les oficines municipals i han aturat el servei durant 5 minuts.

MÉS PROPOSTES PER A LA MARATÓ DE TV3

11 de desembre de 2013

L'AMPA del CEIP El Pi Gros també vol posar el seu granet de sorra col·laborant amb la Marató de TV3. Us felicitem !

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DE RÀDIO SANT CEBRIÀ PER LA MARATÓ DE TV3

11 de desembre de 2013

Diumenge 15 de desembre durant tot el dia i fins les nou del vespre Ràdio Sant Cebrià emetrà un programa especial per la Marató de TV3 amb Aleix Duran, Jordi Terme i Nil Marbà. Faran un programa de televisió, reproduint la marató de TV3 a Sant Cebrià i també a nivell general. Els podreu veure i escoltar a través d'internet al següent enllaç: http://rsantcebria.weebly.com/ragravedio-sant-cebriagrave-tv.

CURS DE COMUNICACIÓ ORAL PER A DONES DE SANT CEBRIÀ

10 de desembre de 2013

Avui s'inicia un Curs de Comunicació Oral organitzat pels Serveis Socials de l'Ajuntament dirigit a dones de Sant Cebrià que per la impossibilitat de fer servir el nostre idioma tenen grans dificultats per relacionar-se amb el seu entorn.Els objectius del taller són: •    Potenciar les relacions socials entre les usuàries i el seu entorn. •    Descobrir la possibilitat de comunicar-se amb el seu entorn.

SERVEIS SOCIALS COMPLEMENTARAN LES AJUDES DE CREU ROJA

10 de desembre de 2013

Els Serveis Socials de l'Ajuntament complementaran les ajudes de la Creu Roja. D'una banda, complementaran el Banc d'aliments de Creu Roja degut a l'augment de famílies en situació de necessitat i per altra banda, s'han complementat els kits de suport de Creu Roja incloent productes de neteja.

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES DE CONTROL DEL TRÀNSIT PER MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA

10 de desembre de 2013

La Diputació de Barcelona està col·locant al centre poble un aforament que serveix per fer lectures de velocitat, nombre i tipus de vehicles que passen així com per detectar les hores punta de trànsit i altres tipus de dades. Tot això servirà posteriorment per fer un estudi exhaustiu i analitzar quines mesures són recomanables per a millorar la seguretat de l'Avinguda Maresme. Al llarg del dia, se n'instal·laran d'altres en diferents punts del municipi.

Registres del 1541 al 1550 de 1906
« Pàgina 155 »  [ 1 | ... | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | ... | 191 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219