Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CANTADA DE NADALES DEL CEIP EL PI GROS

9 de desembre de 2013

El proper dijous 19 de desembre, els alumnes del CEIP El Pi Gros oferiran una Cantada de Nadales al pavelló municipal a les 9:30h. Participaran tots els alumnes del centre i presentaran al públic les cançons que han estat treballant durant les darreres setmanes.L'ordre de les actuacions serà: P3 A I B 2n A i B P4 A i B 3er A I B P5 A i B 4rt A i B 1er A i B 5e A i B 6è A i B 

TREBALLS DE PINTURA VIÀRIA

9 de desembre de 2013

Durant la setmana passada i aquesta s'estan duent a terme treballs de pintura viària per millorar l'ordenació del tràfic i la seguretat.A Can Palau i al polígon industrial s'ha pintat la línia divisòria dels carrils i al casc urbà s'han pintat els passos de vianants, les parades de taxi i les zones grogues.

SANT CEBRIÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

4 de desembre de 2013

Aquest cop ha estat la Penya Vistamar la que ha organitzat una iniciativa ciutadana solidària per col·laborar amb la Marató de TV3 que enguany tracta les malalties neurodegeneratives. Ajudem-los!

SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014

3 de desembre de 2013

  El divendres 13 de desembre DE 19h a 21h tindrà lloc una SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.En ella s'exposarà el Pressupost 2014 i tot el ciutadà/na que ho vulgui, podrà exposar les seves preguntes, dubtes, opinions i suggerències. Tota la documentació del Pressupost 2014 clicant AQUÍ.   

CONSELLS PER EVITAR ACCIDENTS DOMÈSTICS AMB CALDERES, ESTUFES I GENERADORS ELÈCTRICS

2 de desembre de 2013

A l’hivern, o coincidint amb una baixada de les temperatures, augmenta el perill que es produeixin accidents a la llar com a conseqüència d'un funcionament deficient dels sistemes de calefacció o de poca ventilació, que poden causar ferits greus o, fins i tot, la mort. Protecció Civil de la Generalitat us ofereix consells senzills i pràctics per evitar situacions de risc.

L'AJUNTAMENT ORGANITZA UN TALLER SOBRE ENERGIA SOSTENIBLE PELS ALUMNES DE PRIMÀRIA DEL CEIP EL PI GROS

29 de novembre de 2013

Els propers 3, 4 i 5 de desembre l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta realitzarà al CEIP El Pi Gros per a tots els nivells de primària el taller per treballar i reflexionar entorn l'energia "JOC, JUGUEM AMB ENERGIA".Aquesta activitat  la durà a terme "Gaia, serveis ambientals" a través d'una subvenció de la Xarxa de Govern Local de la Diputació de Barcelona i pretèn que a través del joc es pugui conèixer i fomentar l'estalvi energètic i les energies renovables.

NOTA ACLARATÒRIA SOBRE LA SUBVENCIÓ DE L'IBI

29 de novembre de 2013

Les bases reguladores de la subvenció de l'IBI per a famílies aturades que us vam publicar són provisionals. El que sí està aprovat és la dotació pressupostària per a ella però ara caldrà aprovar definitivament aquestes bases. En tot cas, aquesta subvenció és de cara a l'IBI de 2014. Quan sigui el moment, l'Ajuntament comunicarà el procediment a seguir.

TIÓ SOLIDARI. UNA GRAN INICIATIVA CIUTADANA!

29 de novembre de 2013

L'Associació de Veïns de Castellà d'Índies en col·laboració amb l'AAVV Vistamar, AAVV Can Domènec, la Penya Vistamar, la Creu Roja i l'Ajuntament de Sant Cebrià organitzen una recollida d'aliments i un Tió solidari sota el lema "Un Nadal per tothom i cap nen sense joguina".

VALORACIÓ POSITIVA DEL SIMULACRE D'EVACUACIÓ D'EMERGÈNCIA

29 de novembre de 2013

Dimarts passat es va duur a terme un simulacre d'evacuació d'emergència al CEIP El Pi Gros en coordinació amb la Policia Local. La valoració de tots els agents implicats és molt positiva. I cal felicitar els alumnes que van col·laborar molt responsablement.

GRAN RECAPTE D'ALIMENTS DIVENDRES 29 I DISSABTE 30.

28 de novembre de 2013

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. EL PUNT DE RECOLLIDA A SANT CEBRIÀ SERÀ EL SUPERMERCAT CAN MARTRI. Principalment, demanen que les donacions siguin d'OLI, LLEGUMS, LLET i CONSERVES DE PEIX.

Registres del 1551 al 1560 de 1906
« Pàgina 156 »  [ 1 | ... | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | ... | 191 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219