Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

LA JUNTA DE GOVERN LOCAL APROVA UNA AJUDA PELS DAMNIFICATS PEL TIFÓ HAYIAN A FILIPINES

19 de novembre de 2013

El passat 8 de novembre un tifó de magnitud 5 sobre 5 a l'escala Saffir-Simpson va afectar molt greument sis illes de l'arxipèlag de Filipines. Ha estat considerat el pitjor desastre natural que ha afectat aquest país i ja es parla de 9,5 milions de damnificats.

A LA VENTA ELS TIQUETS DE LA CAVALCADA DE REIS

18 de novembre de 2013

A partir del 18 de novembre  i fins al 2 de desembre podeu comprar els tiquets del regal que els Reis Mags de l'Orient entregaran als infants a la Cavalcada del dia 5 de gener. La franja d'edat contemplada és de 0 a 9 anys i el cost és de 10 euros per tiquet. Els podeu adquirir a les Oficines Municipals de dilluns a divendres de 9h a 14h i també els dijous de 16h a 19h.

ATORGADA A L'AJUNTAMENT UNA SUBVENCIÓ D'URGÈNCIA SOCIAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

18 de novembre de 2013

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat el PROGRAMA COMPLEMENTARI D'URGÈNCIA SOCIAL dotat amb 30 milions d'euros i que s’emmarca en el Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Aquest programa pretén enfortir el suport als ajuntaments per a pal·liar els efectes de la crisis i dels incompliments del Govern de la Generalitat, en l’àmbit social i de foment de l’ocupació.

LES JUNTES DE GOVERN LOCAL SERAN PÚBLIQUES

13 de novembre de 2013

Properament, les Juntes de Govern Local (òrgan col·legiat format per els regidors electes i l'alcaldia) seran, en part, públiques en compliment de la sentència del Tribunal Constitucional que dicta que les sessions en què es tractin assumptes delegats pel Ple hauran de ser públiques, com els plens i hi podran assistir tant els membres de l'oposició com els ciutadans. En canvi, si la competència del tema a tractar ve delegada d’Alcaldia, el seu caràcter continuarà essent no públic.

HORARIS DEL BIBLIOBÚS MONTNEGRE A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

12 de novembre de 2013

Us adjuntem els horaris del Bibliobús Montnegre al nostre municipi. Podeu rebre informació directament a la seva pàgina Facebook https://www.facebook.com/busmontnegre?fref=ts I també podeu conèixer una mica més sobre aquest servei de la Diputació de Barcelona en aquest vídeo http://www.youtube.com/watch?v=EqZvurtWR2s&feature=youtu.be

NOTA DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS SOBRE L'ACTUALITZACIÓ DELS VALORS CADASTRALS

12 de novembre de 2013

L'Associació Catalana de Municipis ha publicat una nota sobre els canvis introduïts per la Llei 16/2013 amb afectació directa per a les hisendes locals i ha publicat una referència als coeficients d'actualització dels valors cadastrals segons el projecte de llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

FESTA D'HOMENATGE A LA GENT GRAN DE SANT CEBRIÀ

11 de novembre de 2013

L'Ajuntament de Sant Cebrià, en col·laboració amb "La Caixa", han organitzat la Festa d'Homenatge a les Persones Grans del nostre municipi pel proper DIJOUS 21 DE  NOVEMBRE. El programa d'actes és el següent:  11h. Missa homenatge a l'Església. 11:45h. Homenatge per part dels alumnes del CEIP El Pi Gros a les persones grans, a l'Església. 12:45h. Sortida cap al restaurant "El Santuari de Lourdes" (Arenys de Munt). 14h.

CELEBRACIÓ DE LA TARDOR AL PARC PUIGVERT

11 de novembre de 2013

El Parc Puigvert va reunir el passat diumenge a un munt de visitants per celebrar plegats la Tardor. En el marc de les X Jornades de la Tardor i el Bolet i de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Bolet del Maresme, el parc va aplegar gran diversitat d'activitats i propostes.

LES FOTOGRAFIES DE L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ AL FLICKR

11 de novembre de 2013

Des d'avui, queda inaugurat el compte de Flickr de l'Ajuntament de Sant Cebrià. En aquest repositori d'imatges hi anireu trobant les fotografies dels diferents actes i esdeveniments del municipi. Per començar, hi trobareu les imatges de les X Jornades de la Tardor i el Bolet. Per accedir-hi, aneu a http://www.flickr.com/photos/108381050@N03/

ELS ALUMNES DEL CEIP EL PI GROS VISITEN LES OFICINES MUNICIPALS

11 de novembre de 2013

Els alumnes de 3er de Primària del CEIP El Pi Gros han visitat aquest matí les dependències de l'Ajuntament. Han visitat les diferents estances i han realitzat una petita entrevista a l'alcaldessa que havien preparat prèviament a les aules.  A continuació, els alumnes han visitat altres indrets del municipi ja que la sortida era de tot el dia i oferia la possibilitat d'ampliar el coneixement del medi proper i del municipi dels nens i nenes.

Registres del 1571 al 1580 de 1905
« Pàgina 158 »  [ 1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | ... | 191 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219