Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 22 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

ARRANJAT EL POU DE DRENATGE QUE PRODUÏA BASSALS A LA CARRETERA BV-5128

4 de novembre de 2013

  L'entrada del pou de drenatge de la carretera BV-5128 a l'alçada del semàfor d'entrada al poble venint des de Sant Iscle, s'obstruïa constantment per la caiguda de fulles i d'altres restes vegetals i provocava que en moments de pluja es produís un gran bassal a la carretera.

AUTORITZACIONS DE CREMA

31 d'octubre de 2013

Del 16 d'octubre del 2013 al 14 de març de 2014 es podrà fer foc. S'haurà de notificar prèviament a l'Ajuntament i complir totes les mesures preventives. Més informació clicant aquí.

PINTADES ALS CARRERS DEL POBLE

31 d'octubre de 2013

Han aparegut pintades al campanar de l'Esglèsia, a la plaça Xirinacs (que acabava de ser pintada per la Brigada Municipal) i en un camió particular. Des de l'Ajuntament volem fer una crida al civisme i al respecte pels espais públics.Amb la vostra col·laboració es poden trobar fórmules adequades per donar sortida a aquest art gràfic.

PARTICIPACIÓ DELS COMERÇOS LOCALS A LES JORNADES DE PROMOCIÓ DELS HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES

30 d'octubre de 2013

A banda de la publicació de la "Guia d'hàbits alimentaris" i gràcies a la subvenció de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, entre el 15 i el 30 de novembre tindran lloc les jornades "Menja sa i fes esport! La clau per a la teva salut".L'Ajuntament vol oferir la possibilitat als comerços locals de participar de les activitats que s'estan programant i ajudar-los, així, a promocionar el seu negoci.

EL CEMENTIRI A PUNT PER A LA CELEBRACIÓ DE TOTS SANTS

30 d'octubre de 2013

De cara a la celebració del dia de Tots Sants, s'han fet arranjaments florals i tasques de manteniment dels jardins del cementiri municipal.

L'ESCRIPTOR RAFEL NADAL I FARRERAS ESCULL SANT CEBRIÀ PER PRESENTAR EL SEU DARRER LLIBRE

30 d'octubre de 2013

L'escriptor Rafel Nadal i Farreras ha escollit el nostre municipi per a fer la presentació oficial del seu darrer llibre titulat "Quan en dèiem xampany" de l'editorial Grup 62. L'acte tindrà lloc el proper divendres 15 de novembre a Can Coris i hi participen l'Ajuntament, el grup 62 i el CESC.

GUIA D'HÀBITS ALIMENTARIS

29 d'octubre de 2013

La Diputació de Barcelona ha concedit un ajut de 2.764 € per a dur a terme el projecte “Menja sa i fes esport, la clau per a la teva salut”. Amb aquesta subvenció l’Ajuntament vol donar continuïtat a les actuacions iniciades l’any 2008 orientades a la millora dels hàbits alimentaris i impulsar el comerç local mitjançant la promoció de la compra i el consum de productes de proximitat. Amb aquesta subvenció, hem pogut elaborar la "Guia d'hàbits alimentaris.

TREBALLS DE JARDINERIA A L'AVINGUDA MARESME

29 d'octubre de 2013

  Els treballadors municipals estan arranjant aquests dies els arbusts delimitadors de l'entrada del poble. Dies endarrera també es va retallar la vegetació que separa l'aparcament Martri de la carretera com a resposta a la recomanació rebuda des de la Diputació de Barcelona per tal de millorar la visibilitat i reduir el risc d'accidents amb vianants.  

JORNADES DE LA TARDOR I DEL BOLET A SANT CEBRIÀ

28 d'octubre de 2013

Ens esperen uns dies plens d'activitats per celebrar la tardor i els fruits tant apreciats culinàriament que ens ofereix. Per una banda, des d'avui 28 d'octubre fins al 30 de novembre tenen lloc les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Bolet del Maresme,  en les quals participen activament els restaurants de Sant Cebrià.

ESPAIS DISPONIBLES PER ALS COMERÇOS LOCALS EN LES JORNADES DEL BOLET

28 d'octubre de 2013

Des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ens plau poder informar que el proper diumenge 10 de novembre tindrà lloc al nostre municipi les Jornades del Bolet al Parc Puigvert, aquesta es realitza dins del marc de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina i del Bolet que es realitzaran del 21 d'octubre al 30 de novembre.

Registres del 1581 al 1590 de 1898
« Pàgina 159 »  [ 1 | ... | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219