Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 2 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La recollida de voluminosos i restes vegetals s’ajorna durant l’estat d’alarma

20 de març de 2020

Per tal de preservar la salut dels treballadors que realitzen el servei de la recollida de residus i d’acord amb la situació d’emergència sanitària actual, l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta informa que no es procedirà a recollir els voluminosos ni les bosses de restes vegetals fins a nou avís.

La carretera que uneix a Sant Cebrià amb Sant Iscle de Vallalta torna a estar oberta al trànsit

20 de març de 2020


cerretera oberta

La Diputació de Barcelona ha acabat els treballs de reparació dels desperfectes que va patir la carretera que uneix Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta ocasionats pel temporal Glòria i que va obligar a tancar-la. Des d'avui divendres la carretera ja torna a estar oberta i s'hi pot circular amb normalitat.

La brigada municipal està desinfectant els espais públics a l'aire lliure per evitar la propagació del coronavirus

20 de març de 2020


desinfeccio

Des d'avui divendres, els treballadors de la brigada municipal de Sant Cebrià de Vallalta han començat a desinfectar els espais públics a l'aire lliure del municipi per intentar evitar la propagació del virus.

Tancament temporal de la deixalleria i anul·lació del mercat setmanal

19 de març de 2020

L'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, en motiu de l'estat d'alerta sanitària en el que es troba el país, ha signat un Ban i decret d'alcaldia per informar que el mercat setmanal queda suspès fins a nou avís i la deixalleria municipal tancada. Trobareu tota la informació en els documents adjunts.

Decret d'alcaldia en relació a les mesures econòmiques provisionals preses pel Coronavirus

19 de març de 2020


coronavirus 2

Atesa la situació excepcional originada pel Coronavirus i les indicacions que han fet la Generalitat de Catalunya i l’Estat espanyol que ha comportat una important davallada de l’activitat econòmica i a l’espera que es concretin per part dels Governs Estatals i de la Generalitat, l’ajuntament vol expressa la voluntat de donar suport a l’economia local en la situació excepcional que està vivint l’economia general i en particular a Sant Cebrià de Vallalta, tant pel que fa als autònoms com a les famílies. ...

El mercat setmanal de dissabte queda anul·lat

18 de març de 2020


coronavirus 2

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha anul·lat el mercat setmanal dels dissabtes mentre duri l’estat d’alarma pel COVID-19. Tot i que aquests estan permesos dins les mesures dictades pel Govern, el consistori cebrianenc, per vetllar i extremar la seguretat tant dels paradistes com de les persones, ha decidit cancel·lar-lo temporalment. La gent que necessiti comprar productes alimentaris ho pot fer als comerços locals que tenen autorització per prestar aquest servei.

Primer cas de contagi COVID-19 a Sant Cebrià de Vallalta

17 de març de 2020


coronavirus 2

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha tingut constància del primer contagi d’una persona del municipi per coronavirus, la COVID-19. Es tracta d’una professional de la sanitat que ahir a la nit es va fer la prova i va donar positiu. Segons ha informat ella mateixa es troba confinada a casa. D’aquesta manera el consistori posa en marxa el protocol d’emergència municipal i demana a la resta de la població seguir estricament les mesures de seguretat recomanades des del Govern.

Desplegament de mesures organitzatives de prevenció i protecció en per minimitzar els riscos de propagació i contagi del Coronavirus

16 de març de 2020


coronavirus 2

En els dos fitxers adjunts trobareu el Ban i el decret d'alcaldia emesos avui dilluns 16 de març en relació a l'estat d'alerta sanitària pel COVID-19.

Es declara l'estat d'alarma per situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19

15 de març de 2020


coronavirus 2

Per Reial Decret 463/2020, de 14 de març, es declara l’estat d’alarma per a la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19. S’apliquen les següents mesures: ⚠️ A partir de dilluns a les 8h i durant 15 dies es limiten els moviments de la ciutadania als casos següents: 🥬 Adquisició d’aliments i fàrmacs i productes de primera necessitat. 🏥 Assistència a centres i serveis sanitaris. 💼 Desplaçaments al lloc de feina. 🏠 Retorn al domicili habitual.

Nou Ban municipal pel COVID-19

14 de març de 2020

L'Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, vista la resolució del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya resolt en el Ban: 1.- Tancament de totes les instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius tant de titularitat pública com privada. 2.- Tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o centres sanitaris o socials residencials. 3.

Registres del 151 al 160 de 1507
« Pàgina 16 »  [ 1 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ... | 151 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219