Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

LLISTAT DEFINITIU ADMESOS/EXCLOSOS PER LA CONVOCATÒRIA DE 2 PLACES INTERINES DE MESTRE DE L'ESCOLA BRESSOL I 1 PLAÇA DE TÈCNICA EN EDUCACIÓ INFANTIL

9 de juliol de 2010

Us informem que, per decret d’Alcaldia número 417/2010RB i 418/2010RB s’aproven els llistats definitius d’ admesos i exclosos a la convocatòria per al procés selectiu de dues places interines de mestre/a i d’una plaça interina de tècnica en educació infantil de l’escola bressol municipal.
 
 
 
 
 

ATORGAMENT D'UNA SUBVENCIÓ PEL PLA DE MILLORA DE LA URBANITZACIÓ VISTAMAR

1 de juliol de 2010

Sant Cebrià de Vallalta , juntament amb altres poblacions veïnes del Maresme, han sigut escollides dins de la segona convocatòria de la Generalitat de Catalunya d’ajuts als ajuntaments per millora de les seves urbanitzacions.
La quantitat atorgada, que ascendeix a 300.000€, anirà destinada a la urbanització Vistamar.
 
Clicant al link, enllaçareu amb la pàgina web de la Generalitat, on podreu trobar tota la informació relativa a la resolució.
 

LLISTAT PROVISIONAL ADMESOS/EXCLOSOS PER LA CONVOCATÒRIA DE 2 PLACES INTERINES DE MESTRE DE L'ESCOLA BRESSOL I 1 PLAÇA DE TÈCNICA EN EDUCACIÓ INFANTIL

30 de juny de 2010

Us informem que, per decret d’Alcaldia número 384/2010MC i 385/2010MC s’aproven els llistats provisionals d’ admesos i exclosos a la convocatòria per al procés selectiu de dues places interines de mestre/a i d’una plaça interina de tècnica en educació infantil de l’escola bressol municipal.
Així mateix us comuniquem, per tots dos processos, teniu deu dies hàbils per subsanacions i possibles reclamacions.
 

PREINSCRIPCIÓ PER LA CONCESSIÓ DE PLACES PEL SERVEI COMPLEMENTARI DE TRANSPORT ESCOLAR PEL CURS LECTIU 2010-2011

16 de juny de 2010

Us informem que la Junta de Govern Local amb data 14 de juny de 2010 ha aprovat les bases que regiran el sevei complementari de transport escolar que oferirà l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta pel curs lectiu 2010-2011.
Resta obert el el període d'inscripció des del dia 16 de juny fins el proper dimarts 6 de juliol (ambdòs inclosos).
Per més informació cliqueu a l'enllaç corresponent.
 
 
 

APROVACIÓ DE L'EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ DE LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DEL CENTRE D'INFORMACIÓ D'HORTSAVINYÀ I L'ALLOTJAMENT RURAL MASIA CAN PICA, SITUATS AL PARC DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR

15 de juny de 2010

La Diputació de Barcelona ha aprovat el plec d'explotació i de condicions tècniques administratives i econòmiques particulars per l'adjudicació del contracte de concessió administrativa per a gestionar el centre d'informació d'Hortsavinyà i l'allotjament rural Masia Can Pica, situat al Parc Montnegre i el Corredor.
 
Clicant a l'enllaç sereu conduits a la pàgina de la Diputació de Barcelona on trobareu tota la informació necessària per poder presentar-vos a l'adjudicació.

CONVOCATÒRIA D’ AJUTS PER A L’ESCOLARITZACIÓ DE NENS I NENES DE 0 A 3 ANYS QUE ES TROBIN EN SITUACIONS SOCIOECONÒMIQUES DESFAVORIDES

7 de juny de 2010

Les persones que esteu interessades a sol•licitar aquest ajut heu de presentar la SOL•LICITUD degudament omplerta i signada pel pare, mare o tutor/a legal i adjuntar les fotocòpies de la DOCUMENTACIÓ necessària per acreditar l’autenticitat de les dades (només es valoraran aquelles circumstàncies que es puguin demostrar) al Registre d’entrada de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

AJUTS ECONÒMICS SOTMESOS AL NIVELL D’INGRESSOS DE LA UNITAT FAMILIAR

7 de juny de 2010

Amb data 13 de maig s'aproven les bases per a la Concessió dels AJUTS ECONÒMICS SOTMESOS AL NIVELL D’INGRESSOS DE LA UNITAT FAMILIAR, per a les famílies en què s’hagi produït un part, adopció, tutela o acolliment múltiple i/o adopció internacional.
Per més detalls adreceu- vos següent link:

COMENÇA EL PLA DE VIGILÀNCIA D'INCENDIS AL PARC CORREDOR-MONTNEGRE

1 de juny de 2010

Avui, dia 1 de juny es posa en marxa la totalitat del dispositiu que en el Parc del Montnegre i el Corredor es desplega any rera any per a la vigilància i prevenció d’incendis forestals. Enguany, es comptarà amb un operatiu semblant al d’anys anteriors amb 4 torres de guaita (amb 8 guaites per a cobrir els torns), 6 vehicles de primera intervenció (amb 3 vigilants per cada vehicle tipus pick-up amb kit), 2 coordinadors i 2 operadors de comunicacions.

PROCÉS SELECTIU OBERT: CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA INTERINA D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A I DUES PLACES DE MESTRE/A D'ESCOLA BRESSOL

28 de maig de 2010

Us informem que resta obert a partir del dia 29 de maig de 2010 i fins el dia 17 de juny de 2010 (ambdòs inclosos) el termini per a la presentació de sol·licituds de participació al procés selectiu per a la cobertura interina d'una plaça de tècnic/a i de dues places de mestre/A de l'escola bressol inclosa dins la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta mitjançant concurs d'oposicó lliure.
 
 
 
 
 

ÚLTIM DIA DEL PAGAMENT DEL IBI

25 de maig de 2010

Us recordem que l'últim dia de pagament de l'Impost de Bens Inmobles (IBI) no domiciliats és el 3 de juny de 2010.

Registres del 1601 al 1610 de 1731
« Pàgina 161 »  [ 1 | ... | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | ... | 174 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219