Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

FESTA VIU EL PARC AL PARC DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR

11 d'octubre de 2013

Aquest diumenge 13 d'octubre es celebra la festa Viu el Parc al Parc del Montnegre i el Corredor. L'acte forma part de la 18a edició del programa Viu el Parc de la Diputació de Barcelona. Les activitats començaran a les 10:30h i es duran a terme pels volts del santuari del Montnegre.

REUNIÓ DE L'EQUIP DE GOVERN AMB EL DELEGAT DE GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

10 d'octubre de 2013

Ahir, dia 9 d'octubre, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cebrià es va reunir amb el delegat de govern de la Generalitat de Catalunya per reclamar els deutes pendents que l'administració catalana té amb l'Ajuntament del nostre municipi. El delegat del govern va transmetre la intenció de la Generalitat de saldar a finals d'any algunes de les partides de menys import a municipis petits com el nostre i es va comprometre a fer un seguiment de la resta que estan pressupostades.

PRESÈNCIA DE LA POLICIA LOCAL ALS PASSOS DE VIANANTS

8 d'octubre de 2013

A partir d'avui, la Policia Local inicia una campanya de presència a peu a l'Avinguda Maresme per sensibilitzar en el respecte als passos de vianants. Ho faran en diferents moments del dia, però sobretot a les franges horàries en les quals hi ha més menors pel carrer: entrades i sortides de l'escola i entorn a l'horari de les activitats extraescolars. Així mateix, faran especial seguiment de les infraccions d'estacionament que posin en risc als vianants. 

FOTOGRAFIES DE LA FESTA MAJOR 2013

29 de setembre de 2013

Totes les imatges d'aquesta Festa Major a la pàgina Facebook de l'Ajuntament ENGRESCA'T I PARTICIPA SANT CEBRIÀ DE VALLALTA.  Cliqueu a la imatge per accedir-hi ! 

ESTACIONAMENT DURANT LA FESTA MAJOR

26 de setembre de 2013

La zona habilitada per estacionar durant els actes de Festa Major que es celebrin al pavelló municipal serà el CAMP DE FUTBOL, no el camp d'en Bachs.

ANUL·LACIÓ DE LA BAIXADA D'ANDRÒMINES

26 de setembre de 2013

La IV Baixada d'Andròmines que estava prevista per aquest diumenge 29 de setembre en el marc de la Festa Major 2013 ha quedat anul·lada per manca de participants. Esperem que l'any vinent hi hagi suficients inscripcions i es pugui tirar endavant!

PRESENTACIÓ DEL TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA

26 de setembre de 2013

Vols escriure de manera literària i despertar la teva imaginació? Presentació al taller d’escriptura trimestral on descobrirem: - Tècniques per augmentar la imaginació que tots portem dins. - Tipus de narradors. - Punt d’inflexió, el moment àlgid de qualsevol relat. - Inicis amb interès per atrapar el lector. - Finals sorprenents. - Salts en el temps. - Dosificació de la informació per mantenir l’interès.

JA TENIM AQUÍ LA FESTA MAJOR 2013

25 de setembre de 2013

Ja tenim aquí la Festa Major. Aquí teniu un recordatori dels actes programats. Tot segueix segons el previst, a excepció de la Baixada d'Andròmines que ha quedat anul·lada per falta de participants.  A la pàgina Faceebook Engresca't i Participa teniu tot el programa desglosat per actes i s'hi aniran publicant les recomanacions o informacions necessàries. 

ITINERARI I NORMES DE SEGURETAT PEL CORREFOC DE FESTA MAJOR

25 de setembre de 2013

L'ITINERARI PREVIST ÉS: Inici Parc Puigvert  Avinguda Maresme Carrer Centre Plaça de l'Esglèsia Carrer de la Font Carrer Narcís Jubany Final Camp de Futbol  CONSELLS PER ALS PARTICIPANTS: - Porteu roba de cotó, preferiblement vella amb mànigues i pantalons llargs. - Porteu un barret que cobreixi el cap i tapeu-vos el clatell amb un mocador de cotó.

"RECULL" Nº 25 EDICIÓ SETEMBRE DE 2013

23 de setembre de 2013

Ja està publicat i repartit el número 25 de la nostra revista municipal. Us presentem el "RECULL" Edició Setembre de 2013. Desitgem que el gaudiu! Per veure'l, cliqueu AQUí.

Registres del 1611 al 1620 de 1900
« Pàgina 162 »  [ 1 | ... | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219