Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

OFICINA MÒBIL ATENCIÓ AL CONSUMIDOR DIA 26 DE SETEMBRE DE 2013

3 de setembre de 2013

 
Oficina mòbil Informació al consumidor
 
Dia: 26 de Setembre 2013
Horari: de 12,00h a 13,00h
Lloc: Aparcament Can Martri

FESTA JOVE A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, DISSABTE 7 DE SETEMBRE

3 de setembre de 2013

Aquest any la festa jove de Sant Cebrià de Vallalta en el marc de Festa Major, es farà el proper dissabte 7 de setembre en el camp de futbol. La Regidoria de Joventut té la intenció en que aquest cap de setmana es converteixi en la festa de barrakes que molts joves esperen, aprofitant un final d'estiu abans de que arribin les obligacions d'estudi. Us esperem a partir de les 7 de la tarda al camp de futbol on es realitzarà un taller de graffiti.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE EL SERVEI DE TRANSPORT A LES URBANITZACIONS

3 de setembre de 2013

Us facilitem un document informatiu sobre el servei de transport a les urbanitzacions que pot ésser del vostre interès.
Per qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte al telèfon de les oficines de la Policia Local o a l'adreça de correu electrònic que s'indica al propi document.
 
 

INFORME SOBRE LES NOVES TARIFES DE SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE A LA POBLACIÓ

29 d'agost de 2013

 
Noves tarifes de subministrament d'aigua potable a la població

PEDALADA BTT SANT CEBRIÀ: LA CEBRIANENCA.

21 d'agost de 2013

L'edició 2013 de La Cebrianenca pretén ser una experiència on es busca gaudir de l'esport i afrontar un repte personal no competitiu enmig d'un entorn immillorable. Aquest any hem canviat d'organitzadors però esperem poder continuar al nivell dels Jabali bikers i de la bona feina feta per ells, com sempre esperem comptar amb tot l’equip que ha permès aquests anys dur a terme aquesta cursa.

CARTA DE COMIAT COM ALCALDE DE PERE VEGA

9 d'agost de 2013


Pere vega

Fa uns dies vaig deixar l’alcaldia del meu poble, però he continuat amb pràcticament les mateixes tasques que tenia i per això encara no havia penjat cap notícia. Han estat dos anys intensos en que m’he dedicat amb tot el meu cor, tota la meva il·lusió i els meus coneixements, crec que la gestió municipal ha millorat substancialment en aquest temps.

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE PEL DIA 8 D'AGOST DE 2013

6 d'agost de 2013

Us adjuntem la convocatòria de sessió extraordinària i urgent del Ple que tindrà lloc el proper dijous 8 d'agost de 2013 a les 19 hores a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

AQUEST CAP DE SETMANA, ALT RISC D'INCENDI FORESTAL

2 d'agost de 2013

Aquest cap de stemana, i els propers dies, vindrà marcat per un alt risc d'incendi forestal degut a la falta de pluja, augment de les temperatures i la baixa humitat. És per això que des de la regidoria de Medi Ambient volem recordar la necessitat de ser molt prudents a l'hora de visitar paratges forestals, o fins i tot als voltants de les masses forestals. No fer barbacoes al bosc, no llençar deixalles, no fer servir eines forestals sense cap permís previ, no llençar cap burilla al bosc.

CONVOCATÒRIA DEL PLE. SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

29 de juliol de 2013

Us adjuntem la convocatòria del Ple relativa a la sessió extraordinària que tindrà lloc el proper dijous 1 d'agost de 2013 a les 19 hores.

MEMÒRIES I INFORMES D'ACTIVITATS MUNICIPALS

23 de juliol de 2013

Amb l'objectiu que la ciutadania pugui conéixer els detalls econòmics i funcionals de les activitats que es realitzen al nostre municipi i fent un pas més cap a la transparència en la gestió de la nostra administració, s'exposen unes breus memòries on s'informa de les dades més rellevants de l'activitat como el cost total, el número aproximat de participants, objectiu i valoració del tècnic. Esperem que sigui del vostre interés.

Registres del 1631 al 1640 de 1900
« Pàgina 164 »  [ 1 | ... | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219