Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

OFICINA MÒBIL:INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR

3 de juliol de 2013

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Diputació de Barcelona organitzen una visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor.
Dia: Dijous 25 de juliiol de 2013
Horari: de 12.00h a 13.00h
Lloc: Aparcament de Can Martri
PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM.Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del:

Consum.

NOVA REGULACIÓ DEL SEMÀFOR A L'ENTRADA DEL POBLE

28 de juny de 2013

 Us informem que s'ha fet una modificació al semàfor de l'entrada i sortida del poble csotat Sant Pol de forma que en repòs estarà en verd i passarà a vermell si detecta un vehicle que entri a més de 50 km/h. Anteriorment funcionava per control de presència i obligava a tots els vehices a aturar-se durant uns 4 segons aproximadament de manera que a l'entrada i la circulació de sortida del poble s'aconseguia reduir la velocitat dels vehicles.

CASAL D'ESTIU 2013 PER INFANTS DE L'ESCOLA BRESSOL EL RIAL

20 de juny de 2013

 
Us presentem de nou l’oferta de casal d’estiu 2013 pels infants de l’escola bressol El Rial.
 
Enguany aquest casal es desenvoluparà des del 22 de juliol fins el 2 d’agost de 2013 en horari de 9h del matí a 4h de la tarda a càrrec de l’entitat: Nara, Iniciatives Socials i Serveis Educatius.
 
 
Les famílies que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb aquesta entitat, situada al c/ Salvador Espriu, núm.

INFORMACIÓ RELATIVA A LA RECEPCIÓ DEL SENYAL DE TDT A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

14 de juny de 2013

Després dels informes emesos per la Generalitat a on es reflecteix la mala recepció del senyal TDT, s'han mantingut converses amb els departaments adients i ens han manifestat que no hi ha recursos per a noves inversions. La carta adjunta que ens feia arribar la Generalitat, apuntava com a possible solució la reordenació de canals que faria en breu el ministeri.

13a MARXA POPULAR DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

10 de juny de 2013

El passat diumenge 2 de juny es va celebrar la 13a Marxa Popular de Sant Cebrià de Vallalta, organitzada per Calella Marxa -Roca'm i l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una marxa que s'ha canviat del mes de setembre al mes de maig per afavorir la participació i emmarcar-la dins de les marxes tradicionals que es fan al Maresme, ja que el diumenge d'abans es va fer a Arenys de Mar i l'anterior a Canet.

REVETLLA DE SANT JOAN, COMPARTEIX-LA AMB NOSALTRES

5 de juny de 2013

Porta't el teu sopar i les begudes i compareix la revetlla amb nosaltres!
Pots realitzar la reserva de taula i cadire a l'Ajuntament gratuïtament.
 
Programació d'activitats
20h. Arribada de la flama del Canigó. Lloc: Pl. de l'Església
20h. Fem una estelada amb la flama del Canigó. Encén una espelma i que se'ns vegi a la foscor
A partir de les 21.30h. Sopar de la revetlla
A partir de les 22.30h. Música en viu amb en Lluis Serra

CASAL D'ESTIU 2013 A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

4 de juny de 2013

Ja teniu a la vostra disposició l'oferta d'activitats que aquest any proposa el casal d'estiu de Sant Cebrià de Vallalta.
 
Per a més informació podeu consultar el díptic que us adjuntem.
 
 

XERRADA INFORMATIVA DEL PROJECTE "MÚSICA PER A NADONS"

30 de maig de 2013

El passat dia 5 de maig de 2013 en el marc de la programació d'activitats a la Fira de la Maduixa, Mireia Gonçalves i Joan Manuel Chouciño ens van fer una primera mostra dels beneficis de la música en els infants. Algunes famílies ja vau poder participar. Ara a través d'aquesta xerrada us volen explicar en detall tot el projecte.
 
La cita serà el proper dilluns 3 de juny de 2013 a les 18h a l'escola bressol El Rial.

JA POTS GAUDIR DE LA XARXA DE SENDERS DEL MARESME. DESCARREGA'T ELS TRACKS I PDF

28 de maig de 2013

El Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha senyalitzat una xarxa de camins i senders que uneixen totes les poblacions del Maresme i que facilita aquest tipus de turisme que es realitza caminant, en bicicleta o a cavall.
De mar a muntanya i de nord a sud, el Maresme disposa de 500 quilòmetres de pistes, camins i senders practicables a peu, en bicicleta i a cavall.

AMPLIACIÓ DE L'HORARI DEL CAP DE CANET DE MAR

27 de maig de 2013

Us informem que des del dia 22 de juny i fins el 15 de setembre el CAP de Canet de Mar estarà obert de 8 del matí a 12 de la nit de dilluns a diumenge.
 
Aquesta ampliació horària es realitza en base al que preveu el Pla Funcional de la reordenació de l'atenció continuada de l'Alt Maresme.

Registres del 1641 al 1650 de 1896
« Pàgina 165 »  [ 1 | ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219