Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 11 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CARTA DE COMIAT COM ALCALDE DE PERE VEGA

9 d'agost de 2013


Pere vega

Fa uns dies vaig deixar l’alcaldia del meu poble, però he continuat amb pràcticament les mateixes tasques que tenia i per això encara no havia penjat cap notícia. Han estat dos anys intensos en que m’he dedicat amb tot el meu cor, tota la meva il·lusió i els meus coneixements, crec que la gestió municipal ha millorat substancialment en aquest temps.

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE PEL DIA 8 D'AGOST DE 2013

6 d'agost de 2013

Us adjuntem la convocatòria de sessió extraordinària i urgent del Ple que tindrà lloc el proper dijous 8 d'agost de 2013 a les 19 hores a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

AQUEST CAP DE SETMANA, ALT RISC D'INCENDI FORESTAL

2 d'agost de 2013

Aquest cap de stemana, i els propers dies, vindrà marcat per un alt risc d'incendi forestal degut a la falta de pluja, augment de les temperatures i la baixa humitat. És per això que des de la regidoria de Medi Ambient volem recordar la necessitat de ser molt prudents a l'hora de visitar paratges forestals, o fins i tot als voltants de les masses forestals. No fer barbacoes al bosc, no llençar deixalles, no fer servir eines forestals sense cap permís previ, no llençar cap burilla al bosc.

CONVOCATÒRIA DEL PLE. SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

29 de juliol de 2013

Us adjuntem la convocatòria del Ple relativa a la sessió extraordinària que tindrà lloc el proper dijous 1 d'agost de 2013 a les 19 hores.

MEMÒRIES I INFORMES D'ACTIVITATS MUNICIPALS

23 de juliol de 2013

Amb l'objectiu que la ciutadania pugui conéixer els detalls econòmics i funcionals de les activitats que es realitzen al nostre municipi i fent un pas més cap a la transparència en la gestió de la nostra administració, s'exposen unes breus memòries on s'informa de les dades més rellevants de l'activitat como el cost total, el número aproximat de participants, objectiu i valoració del tècnic. Esperem que sigui del vostre interés.

CONVOCATÒRIA PLE SESSIÓ ORDINÀRIA DEL 25 DE JULIOL DE 2013

22 de juliol de 2013

Us adjuntem la convocatòria amb indicació de l'ordre del dia de la sessió ordinària del Ple que tindrà lloc el proper dijous 25 de juliol de 2013.

SORTIDA A WATERWORLD, EL PROPER 7 D'AGOST

15 de juliol de 2013

Ja podeu passar pel Punt Jove a formalitzar la vostra inscripció a la sortida a Waterworld que enguany serà el proper 7 d'agost.
 
Aquesta sortida s'adreça tant als infants i joves del municipi com a les famílies que vulguin gaudir amb els seus d'una jornada relaxada i passada per aigua. Podran vindre a aquesta sortida tots els infants i joves a partir de 10 anys. Els menors d'aquesta edat hauran d'anar acompanyats per un adult que es faci responsable.

II MARXA NOCTURNA, EL 27 DE JULIOL

12 de juliol de 2013

Després de l'èxit de la I Marxa Nocturna, l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol tornar a oferir aquesta activitat a tota la població el proper dissabte 27 de juliol, volent engrescar especialment a la població jove del municipi.

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL TOMÀQUET DEL MARESME

12 de juliol de 2013

La comarca del Maresme és una comarca rica on estan presents diferents productes que conreen productors de la nostra terra i que posteriorment els restauradors i establiments d'alimentació, pastisseries i de serveis de càtering preparan plats especials amb aquests com a protagonistes.
Ara és temps de tomàquets i  les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme començaren en breu.

OFICINA MÒBIL:INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR

3 de juliol de 2013

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Diputació de Barcelona organitzen una visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor.
Dia: Dijous 25 de juliiol de 2013
Horari: de 12.00h a 13.00h
Lloc: Aparcament de Can Martri
PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM.Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del:

Consum.

Registres del 1641 al 1650 de 1905
« Pàgina 165 »  [ 1 | ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | ... | 191 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219