Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 22 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA DE LA MADUIXA: "LA PRIMAVERA A SANT CEBRIÀ, EL SEU ENTORN NATURAL I EL SEU MADUIXOT"

20 de març de 2013

Si us agrada la fotografia i voleu mostrar-nos imatges captades amb la vostra càmara on el protagonista sigui l'entorn de Sant Cebrià de Vallalta i el conreu de la maduixa, no dubteu en participar al concurs de fotografia que realitzem en el marc de la celebració de la Fira de la Maduixa.
 
Podeu fer-nos arribar les vostres propostes fins el dimarts 30 d'abril de 2013.
 
Us adjuntem les bases de participació.

PARTICIPA AL CONCURS POPULAR DE POSTRES I PASTISSOS DEL MADUIXOT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

20 de març de 2013

Si us agrada cuinar i voleu mostrar-nos el vostre art a la cuina, no ho dubteu i participeu al concurs popular de postres i pastissos del maduixot de Sant Cebrià de Vallalta. El lliurament de premis es realitzarà a la Fira de la maduixa que enguany se celebra el diumenge 5 de maig de 2013.
 
Descobrireu com el maduixot dóna molt de joc!
 
Us adjuntem les bases de participació del concurs.

DIUMENGE 21 D'ABRIL, ACTIVITATS PER LES VIGÍLIES DE SANT JORDI

20 de març de 2013

El proper diumenge 21 d'abril de 2013 a partir de les 10h a la plaça d'Església s'organitzaran unes activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi d'aquest any.
 
Podeu consultar les activitats programades al cartell que adjuntem en aquesta notícia.

ITINERARI GUIAT: PASSEJADA PER LES VINYES

18 de març de 2013

El proper 14 d'abril de 2013 de la mà de l'Escola de Natura i el Corredor coneixerem l'entorn natural més proper del casc urbà de Sant Cebrià de Vallalta.
Coneixerem els camps de conreu dels pagesos de Sant Cebrià de Vallalta, encara anomenats vinyes, en record d'altres conreus que van existir en aquest territori. Veurem pel camí mines de xampinyions i des de diferents punts de la passejada tindrem unes boniques vistes del poble.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA ITINERANT DELS TREBALLS DE LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

15 de març de 2013

Amb aquesta exposició itinerant amb fotografies de Ramon Serrano, la Fundació Vicente Ferrer pretén apropar a la població el programa de desenvolupament integral que aquesta porta a càrrec a Anantapur mitjançant tots els seus àmbits d'actuació: educació, vivenda, sanitat, ecologia, drets de les dones i atenció a les persones amb discapacitat.
 
Us convidem a la conferència inaugural que tindrà lloc el proper 22 de març a les 20h al Casal d'avis.

DIADA DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

15 de març de 2013

El proper 7 d'abril de 2013 a partir de les 14.30h al pavelló tindrà lloc un dinar solidari per a recollir fons per a la lluita contra el càncer.
 
Les inscripcions caldrà tramitar-les al Casal d'avis fins el dia 4 d'abril de 2013.

CURSA D'ORIENTACIÓ O-FREE LA VALLALTA "II ROGAINE DE LA VALLALTA"

15 de març de 2013


Imatge Cursa Orientacio 1

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va organitzar amb el Club Esportiu d'Orientació Oros de Mataró la realització de la prova d'orientació "O-Free La Vallalta" el passat 23 de febrer de 2013.
El recorregut va tenir sortida al camp de futbol de Sant Cebrià de Vallalta, amb modalitat Cursa O-FREE d'orientació, des de les 10h del matí fins, com a màxim, les 13h del migdia.

EL PROPER 18 DE MARÇ LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PASSARÀ PEL NOSTRE MUNICIPI

12 de març de 2013

El proper dilluns 18 de març, es disputa la primera etapa de la 93a Volta Ciclista a Catalunya que passarà pel nostre municipi.
En concret la prova passarà per la BV-5128, l'avinguda Maresme, pel que afectarà el trànsit rodat.
 
La prova que té inici i final a Calella passarà tres cops per l'avinguda Maresme pel que caldrà estar molt atents als horaris dels talls que ja afecten horaris de migdia i de sortida de les escoles per la tarda.

JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DEL PÈSOL AL MARESME 2013

12 de març de 2013

El pèsol és un dels conreus amb més tradiciió a la comarca del Maresme. Tot i que actualment es conreen diverses varietats, les més arrelades a la comarca i més apreciades són les varietats garrofal i floreta.

ESQUIADA JOVE

12 de març de 2013

Des del Punt Jove s'organitza anulament una sortida a la neu amb la intenció de facilitar als infants i joves que ho desitgin el poder practicar alguns esports d'hivern com l'esquí i l'snowboard. Enguany aquesta sortida l'organitzaran de manera mancomunada entre els municipis de l'Alt Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Santa Susanna i Tordera.

Registres del 1671 al 1680 de 1898
« Pàgina 168 »  [ 1 | ... | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219