Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La rua infantil omple de vida els carrers de Sant Cebrià en un homenatge a l’univers literari de Roald Dahl

5 de febrer de 2016


La rua infantil ha homenatjat Roald Dahl

La rua infantil que organitza l’Escola El Pi Gros ha obert la celebració de la festa del Carnaval a Sant Cebrià que viurà el seu punt àlgid demà amb la desfilada del poble, el concurs de disfresses i el sopar i la festa al pavelló municipal. Els infants dels diferents cursos del centre han estat avui els protagonistes d’una rua espectacular que ha recreat l’univers màgic del reconegut escriptor gal•lès Roald Dahl.

L’Ultra Trail del litoral català torna a passar per Sant Cebrià

1 de febrer de 2016


Una corredora a l'edició de l'any passat

L’Ultra Trail Montnegre-Corredor passarà de nou aquest dissabte per Sant Cebrià, que disposarà d’un punt d’avituallament a la zona esportiva. Aquest exigent cursa recorre els paratges més bonics del parc natural Montnegre i El Corredor i ofereix tres circuits per participar-hi: L’Ultra de 112 km, la Marató de 42 km i la Mitja de 22 km.

TALL DEL SUMINISTRAMENT ELÈCTRIC 21 D'OCTUBRE

20 d'octubre de 2015

ENDESA ha anunciat un talls del suministrament elèctric per dimecres 21 d'octubre en diferents punts del municipi. Us adjuntem els comunicats d'ENDESA amb la concreció dels carrers del tall.   

CARTA DE COMIAT COM ALCALDE DE PERE VEGA

9 d'agost de 2013


Pere vega

Fa uns dies vaig deixar l’alcaldia del meu poble, però he continuat amb pràcticament les mateixes tasques que tenia i per això encara no havia penjat cap notícia. Han estat dos anys intensos en que m’he dedicat amb tot el meu cor, tota la meva il·lusió i els meus coneixements, crec que la gestió municipal ha millorat substancialment en aquest temps.

INICI DE L'EXPEDIENT DE REPARCEL·LACIÓ I SUSPENSIÓ DE L'ATORGAMENT DE LLICÈNCIES A LA URBANITZACIÓ DE CAN PALAU

8 de març de 2013

La Junta de Govern Local de Sant Cebrià de Vallalta, en sessió del 25 de febrer de 2013, va acordar iniciar la tramitació de l'expedient de reparcel·lació dels sòls inclosos a la Urbanització de Can Palau, a l'objecte de dotar a la urbanització de les infraestructures i serveis que necessita, i deixar-la en les degudes condicions.

Registres del 1261 al 1265 de 1265
« Pàgina 127  [ 1 | ... | 124 | 125 | 126 | 127 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219