Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Ampliació del termini d’exposició del POUM

14 de juny de 2018

El termini d'exposició pública per l'aprovació inicial del Pla Urbanístic Municipal, previst inicialment pel dia 19 de juny, ha quedat ampliat. A partir del dia 11 de juny, aquesta data ha quedat oficialment prorrogada fins al dia 31 de juliol de 2018.

Papers de teatre. La nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals on col·labora l'arxiu de Sant Cebrià

12 de juny de 2018

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona proposa l’exposició virtual Papers de teatre, que fa un recorregut pel teatre local del segle XX a través de documents procedents de 36 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació. Aquesta exposició es complementa amb un petit vídeo.

El Consell Comarcal del Maresme procedirà a retirar els contenidors del camp de futbol aquest dilluns 11

9 de juny de 2018

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) va procedir ahir divendres a la neteja del contingut d'un contenidor de paper a la zona del camp de futbol, que el camió encarregat d'endur-se'l havia vessat incorrectament hores abans.

El Consell Comarcal engega “Fem Ocupació per a Joves”

7 de juny de 2018

Des del Consell Comarcal del Maresme s'ha posat en marxa "Fem Ocupació per a Joves". Gràcies a aquest programa els joves d'entre 18 i 29 anys amb titulació màxima de l'ESO, CFGM o Batxillerat poden trobar experiència laboral mitjançant un contracte de mínim 6 mesos, de formació a mida professionalitzant gratuïta d'entre 90 a 150 hores, així com acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal del Maresme.

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan a Sant Cebrià

7 de juny de 2018

S'acosta la nit de Sant Joan i Sant Cebrià es prepara un any més per celebrar la nit més curta de l'any. La revetlla, que s'organitza per part de l'Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l'ADF i Protecció Civil, té per objectiu agermanar un any més veïns i veïnes del municipi per celebrar conjuntament aquesta nit d'estiu tan especial.

Informació d'utilitat sobre la nova campanya de recollida selectiva

6 de juny de 2018

Fa gairebé un mes de la posada en marxa de la nova campanya de recollida de residus i des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es treballa dia a dia perquè el canvi d'hàbits que aquest nou sistema representa sigui més fàcil i constitueixi una millora real per la ciutadania. En aquest context, els tècnics de l'Àrea de Medi Ambient estan oberts als suggeriments dels veïns i a realitzar millores perquè la implementació d'aquest nou mètode sigui còmode per a tothom.

Nedermann presenta “Nua” a Sant Cebrià

5 de juny de 2018

Judit Neddermann va actuar a Sant Cebrià de Vallalta el passat dia 2 de juny, en el marc del Cicle de Concerts Essencials. El concert, que inicialment s’havia previst per a la Sala Polivalent, es va haver de traslladar a les dependències del poliesportiu municipal, ja que les entrades que es venien a través del web d’Essencials s’havien exhaurit dies abans del concert.

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

5 de juny de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.

Nou horari al Centre d'Atenció Primària de Canet de Mar

4 de juny de 2018

Des del dia 23 de juny fins a l'11 de setembre, el CAP de Canet de Mar estarà obert de 8 del matí a 12 de la nit, de dilluns a diumenge.

El taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”

4 de juny de 2018

El Consell Comarcal del Maresme organitza el taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”. Amb una durada de 3 hores té per objecte fer que la dona s’agradi i gaudeixi del seu cos i de la seva persona sense haver de seguir els estàndards de bellesa, a través d’activitats en positiu, vivencials i pràctiques. El taller és gratuït i es farà a càrrec de Lourdes Roig i tindrà lloc el dia 5 de juny de 17:30 a 20:30 (amb descans), al Centre Cívic Cabot i Barba, plaça Miquel Biada, 1.

Registres del 11 al 20 de 1531
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 154 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219