Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Èxit del Gran Recapte d'Aliments

4 de desembre de 2018

La campanya del Gran Recapte va culminar el passat cap de setmana, on arreu de Catalunya es va fer una recollida massiva d’aliments destinada a ajudar les persones necessitades.  Els tres establiments que van participar al nostre municipi van ser els supermercats Sorli, Dia i Can Martri, que van comptar amb l’ajuda de voluntaris que van ajudar durant la recollida d’aliments. Una recollida que durant els dos dies que va durar la campanya va aconseguir recaptar 1.130 quilos d’aliments.

Sant Cebrià celebrarà un torneig de futbol solidari per recaptar fons per lluitar contra l’ictus

3 de desembre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta tancarà aquest any 2018 amb gespa artificial en el seu camp de futbol. Per celebrar-ho, es durà a terme una inauguració molt especial: un torneig solidari de futbol, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre.

Els pessebristes de Sant Cebrià expliquen perquè ja no fan el pessebre

3 de desembre de 2018

Els pessebristes de Sant Cebrià han emès un comunicat oficial ( es pot descarregar a l'enllaç de la dreta) en el qual expliquen les raons per les quals aquest any no faran el pessebre. El principal motiu és que s'han fet grans per dur a terme les tasques que requereix el tipus de pessebre que feien, que requeria esforços físics. Afirmen que no han pogut trobar un relleu que pugui continuar aquesta feina i per aquests motius el poble no tindrà el tradicional pessebre nadalenc.

Resultats del darrer Ple Municipal

3 de desembre de 2018

Durant el Ple Municipal, celebrat el passat dia 29 de novembre, es va comptar amb l'aprovació de punts importants com l'increment retributiu del personal funcionari de l'ajuntament, el compte general o el suplement de crèdit d'amortització anticipada. Un suplement que proposava destinar una part del romanent per amortitzar el crèdit bancari que té l'ajuntament d'ençà que es va fer l'ampliació de l'escola bressol i que suposava un 3,6% d'interessos.

Festa Municipal de cap d’any a la vista!

30 de novembre de 2018

Queda només un mes per acomiadar l’any. En aquest sentit, un any mes, des de l’Ajuntament s’organitza una revetlla de Cap d’any popular amb sopar de gala i animació musical, que tindrà lloc al pavelló municipal a partir de dos quarts de deu de la nit del 31 de desembre. La festa  inclou un menú tancat amb entrants, primer i segon plat, postres, cava, vi, raïm i cotilló,  anirà a càrrec del Càtering Viñolas i música en directe i ball vindrà de la mà de l’orquestra Slalom.

Els més grans de Sant Cebrià gaudeixen del Dia de la Vellesa

29 de novembre de 2018

Sant Cebrià va celebrar ahir el dia dels seus grans, on a través d'una jornada amb diferents actes va retre homenatge a aquest col·lectiu. La festa va començar, a les 11 h del matí, amb la tradicional Missa d'Homenatge on els nens i nenes de quart del CEIP El PI Gros van dedicar una cantada a les persones grans del municipi, a les que després aquests mateixos infants van obsequiar amb la lletra de la cançó.

Nou número de la revista municipal Viu Sant Cebrià

27 de novembre de 2018

Ja ha sortit a la llum un nou número de la revista municipal Viu Sant Cebrià, una publicació que aborda l’actualitat municipal dels últims mesos al nostre municipi.  En portada, i com a tema protagonista, es parla sobre la Festa Major d’enguany, però també es tracten molts altres punts que afecten el municipi amb temes relacionats amb la cultura, l’educació, hisenda, medi ambient o urbanisme, entre d’altres.

Els treballadors de l’Ajuntament fan una aturada per condemnar l’agressió a una treballadora social de Salt

27 de novembre de 2018

Divendres 23 de novembre un home va apunyalar una treballadora social del consorci el Benestar Social de la gironina localitat de Salt.

Més de dues-centes persones s’uneixen a Sant Cebrià per La Marató

26 de novembre de 2018

Dissabte passat Sant Cebrià es va unir per contribuir amb una nova edició de La Marató. Més de dues-centes persones van assistir a una vetllada que constava d’un sopar i d'animació musical amb una missió molt clara: ajudar a recollir fons per la lluita contra el càncer. Una elevada participació que va suposar una recaptació aproximada de 1.300 euros, tot i que les xifres oficials es tindran un cop s’hagi efectuat el recompte.

El CAP de Sant Cebrià s’adscriu a la vaga de cinc dies

26 de novembre de 2018

El Centre d’Atenció Primària de Sant Cebrià de Vallalta s’adscriu a la vaga de treballadors d’aquest col·lectiu. Durant cinc dies aquest CAP no comptarà amb metges amb motiu de protesta per les condicions de treball que pateixen els professionals de la salut, els quals afirmen que d’ençà que va començar la crisi hi ha 900 metges menys i que han perdut un 30% de la seva nòmina.

Registres del 11 al 20 de 1672
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219