Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 19 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta

8 de setembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta. Es preveu un episodi per intensitat de pluja amb superació del llindar de 20 mm / 30 min.

Marxa Familiar Sant Cebrià de Vallalta

7 de setembre de 2017

El proper dia 16 de setembre se celebrarà la Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià. El pavelló municipal de la vila esdevindrà el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada. La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Sant Cebrià de Vallalta, entre els pobles amb el millor percentatge de recollida selectiva del Maresme

4 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta és un dels catorze municipis del Maresme que va superar el 50% de recollida selectiva l’any 2016. Així ho han determinat les dades facilitades per l’Agència de Residus de Catalunya i pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, aquest passat mes d’agost.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

4 de setembre de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Sortida Water World'17

4 de setembre de 2017

El Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una excursió al parc aquàtic Water World, aquest proper dijous dia 7 de setembre. Les inscripcions finalitzen demà dia 5 de setembre i es poden dur a terme fins a les 18 hores l carrer Miquel Martí i Pol, 2. La sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

1 de setembre de 2017

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i  PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències Els atemptats terroristes comesos a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost de 2017, van provocar la mort de 15 persones i més d’un centenar de ferits i van produir una sensació de por i alarma ...

Tots preparats per la Festa Holi a Castellar d'Índies el dia 19 d'agost

15 d'agost de 2017

La urbanització Castellar d’Índies es vesteix de festa aquest agost. Ho farà aquest proper dissabte dia 19 d’Agost, amb una festa Holi i un berenar popular per a tots els veïns, a l’espai públic del davant del Restaurant Los Arcos.  La festa Holi estarà carregada d’emoció i de colors: tots els que vinguin seran ruixats amb mànegues d’aigua de colors al ritme de la millor música del moment.

Festa de Vistamar dissabte 12 d'agost

7 d'agost de 2017

Dissabte 12 d’agost Vistamar celebrarà, com ja es tradició, la seva festa d’agost englobada dins el programa de la Festa Estiu de la Vila.  Aquesta celebració, amb més de dotze anys d’història, és un clàssic de la urbanització i s’organitza de la mà de la Penya Vistamar, una associació que fa més de quinze anys que existeix, amb el suport de l’Ajuntament del poble. La festa consistirà en una arrossada popular i inflables per als més petits i s’allargarà des de la tarda fins a la nit.

Una nova empresa assumeix el servei neteja de zones verdes

3 d'agost de 2017

El proper dilluns 7 d'agost, una nova empresa de neteja començarà a fer les tasques de neteja de les zones verdes de les urbanitzacions. Aquests treballs s'han endarrerit degut als nous processos de contractació que s’han iniciat aquest any. En aquest sentit, cal recordar que l'empresa adjudicatària de la neteja de les zones verdes va renunciar a la seva adjudicació un cop iniciades les feines, atès que no es veien capaços de complir amb la seva part de compromís.

Mantenim la nostra vila lliure de femtes de gos

2 d'agost de 2017

Aquestes últimes setmanes el Passeig Lluís Companys i el carril bici de Sant Cebrià de Vallalta, han aparegut molt sovint, plens de deposicions canines. La realitat és que és freqüent trobar aquest tipus de brutícia a les esmentades vies, però aquestes últimes setmanes la quantitat de brutícia ha anat significativament en augment.

Registres del 11 al 20 de 1273
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 128 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219