Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Experiència micològica per l’entorn natural de Sant Cebrià

26 de novembre de 2018

Un grup de 12 persones va dedicar el matí de diumenge a conèixer una mica més de prop l'entorn natural del nostre municipi gràcies a una passejada organitzada des de l'Ajuntament de Sant Cebrià i l'Escola de Natura del Corredor. A l'activitat, que va tenir una durada aproximada de 2,5 hores, els assistents es van poder endinsar una mica més en el món dels bolets gràcies a la col·laboració de dos guies especialitzats en micologia.

Els aiguats provoquen un elevat nombre d’incidències en el municipi

23 de novembre de 2018

Els aiguats dels dies 16 i 19 de novembre van causar un elevat nombre d'incidències a Sant Cebrià de Vallalta. Aquests episodis intensos de pluja han provocat esllavissades, despreniment de terres, descalçament del paviment asfàltic o planeitat del terreny a diversos camins d'accessos i passatges del territori municipal.

Passejada amb un micòleg

21 de novembre de 2018

Aquest dissabte tindrà lloc una passejada amb un micòleg. Una activitat que s’organitza des de l’Ajuntament de Sant Cebrià on, a través d’un especialista en micologia de l’Escola de Natura del Corredor, podrem observar de prop les rodalies del nostre municipi, endinsant-nos una mica més en el món dels bolets, al mateix temps que gaudim d’una passejada pel nostre entorn.

L’Escola bressol El Rial presenta aquest dissabte “Som so”, un projecte d’educació musical primerenca

21 de novembre de 2018

La Sala Polivalent acollirà aquest dissabte a les 10 del matí la presentació del projecte "Som so". Un projecte d'educació musical per nens i nenes de 0 a 3 anys de l'Escola Bressol El Rial i de MUSICOP Cooperativa que promou el treball del so i la música com a forma d'expressió innata, des de la mateixa constitució de l'individu.

El gran recapte d’aliments 2018 busca voluntaris

19 de novembre de 2018

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} Sant Cebrià de Vallalta tornarà a participar a una de les campanyes de recollida d’aliments més famoses: El Gran Recapte d’Aliments. És per això que es busquen voluntaris per formar part d’aquesta campanya que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre, durant tot el dia.

La fira del Bolet es deixa de celebrar per falta de participació

16 de novembre de 2018

Aquest any no s’ha celebrat la Fira del bolet al nostre municipi, un esdeveniment que tenia lloc el primer cap de setmana de novembre de cada any. Des de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori es va prendre aquesta decisió a principis d’aquest any, després de la valoració de l’edició de l’any passat.

Tornen els Projectes Passarel·la i Camins per la integració social i laboral dels alumnes amb risc de fracàs escolar

16 de novembre de 2018

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i d’Educació de Sant Cebrià de Vallalta es torna a posar en marxa una nova col·laboració en l’edició actual dels Projectes Passarel·la i Camins amb els alumnes de l’IES Domènech i Montaner de Canet de Mar i amb l’Institut de Sant Pol de Mar. Dos programes educatius que busquen el mateix: la integració de joves que presenten mancances significatives i desmotivació escolar en el món laboral .

Les garlandes de nadal tornaran a lluir a l’església aquest any

16 de novembre de 2018

L’església de Sant Cebrià tornarà un any més a lluir les típiques garlandes de nadal que hi figuren cada any, des que el 2004 es reprengués la tradició. Una tradició que data del segle XVI i que va quedar aturada durant la dictadura de Primo de Rivera, quan es van prohibir les manifestacions culturals.

Sant Cebrià s'omple de finishers amb la darrera edició de l'Ironkids

15 de novembre de 2018

Sant Cebrià es va omplir de finishers el passat diumenge durant la celebració de l’Ironkinds. Un esdeveniment esportiu que busca premiar valors com la constància, l’esforç i l’esportivitat, per davant de la competitivitat. Per aquests motius tots els participants de la cursa van obtenir la mateixa medalla, un obsequi simbòlic per recompensar l’esforç d’haver finalitzat els recorreguts.

Arxivades per part de la Fiscalia les denúncies que presenten contra l'alcaldessa els seus excompanys de govern

14 de novembre de 2018

La Fiscalia desestima totes les denúncies que presenten contra l'alcaldessa dos dels seus excompanys de govern. Així queda reflectit a la resolució que va arribar amb data d'ahir, 13 de novembre, per registre a l'Ajuntament de Sant Cebrià.

Registres del 21 al 30 de 1672
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219