Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 20 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sònia Scafa parla sobre el seu mandat al cicle d’entrevistes polítiques de Ràdio Sant Cebrià

27 de setembre de 2018

L'alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa va ser la convidada d'ahir del cicle d'entrevistes polítiques de Ràdio Sant Cebrià que Josep Maria Cano condueix cada dimecres. De 20 a 20. 30 h l'emissora de ràdio municipal va emetre una entrevista en la qual Scafa va respondre les preguntes de Cano sobre diversos dels temes més destacats de l'actualitat del municipi.

Sant Cebrià commemora el primer aniversari de l’1 d’Octubre

27 de setembre de 2018

Arriba el primer aniversari de l'1 d'octubre. Una data que el nostre municipi guardarà sempre a la memòria, després que gairebé 200 agents de la policia nacional s'enfrontessin violentament amb el poble amb l'objectiu d'impedir el dret a vot. Un any després d'aquests successos, que van deixar una desena de ferits i nombrosos desperfectes materials al municipi, Sant Cebrià vol recordar aquest dia històric amb un seguit d'actes el dia 30 de setembre, sota l'organització de l'ANC.

Les obres del camí de Can Domènec, posposades fins l’octubre

26 de setembre de 2018

Les obres per habilitar el camí de Can Domènec amb una cuneta per evacuar les aigües pluvials quedaran posposades fins al pròxim dia 15 d'octubre. El motiu han estat un seguit de problemes tècnics per part de l'empresa encarregada de dur a terme el projecte, que no podran ser resolts fins a la segona quinzena del mes que ve. Així ho ha notificat l'empresa adjudicatària de dur el projecte a terme.

Consells de seguretat pel correfoc

26 de setembre de 2018

La Festa Major del nostre municipi és a punt de començar i amb ella algunes de les activitats més esperades durant l’any. Un exemple n’és el correfoc, que tindrà lloc aquest dissabte 29 a les 21.30 h a càrrec de les Forces Infernals del Poblenou. El recorregut que farà serà des del Parc Puigvert fins a la zona esportiva, tal com es pot visualitzar amb detall en el mapa.

En marxa les obres per habilitar una cuneta per evacuar les aigües pluvials al Camí de Can Domènec

24 de setembre de 2018

El camí d'accés a la urbanització can Domènec, que va ser asfaltat l'any 2015, ha patit amb el temps el desgast de les cunetes d'evacuació d'aigües pluvials, provocant alhora el deteriorament del mateix vial. Aquesta situació ha fet necessari que des del consistori municipal de Sant Cebrià es plantegi una millora del sistema de recollida d'aigües.

S’instal·len nou aparells d’aire condicionat al Casal d’avis, la Sala Polivalent i el Punt Jove

21 de setembre de 2018

Durant les últimes setmanes s'ha estat realitzant la instal·lació d'aparells d'aire condicionat a alguns dels equipaments públics de municipi que encara no en tenien. A partir d'ara, els usuaris del Casal d'Avis, de la Sala Polivalent i del Punt Jove ja poden gaudir de sistemes d'aire climatitzat.

Taller gratuït per a empreses i emprenedors/r potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació

21 de setembre de 2018

El centres local de serveis a les empreses posen en marxa un taller on els participants puguin conèixer i practicar les mecàniques dels jocs que permeten introduir la Gamificació en els seus negocis. La finalitat és aconseguir més clients alhora que també més motivació, interès, participació ii fidelització per part dels clients actuals.

Curs del servei a empreses Xifré per donar personalitat i credibilitat al Pla d’Empresa

21 de setembre de 2018

El servei a empreses Xifré de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha engegat un programa per ajudar als emprenedors a definir el seu pla d'empresa. L'objectiu és donar personalitat i credibilitat al pla d'empresa, a través de l'ensenyament de conceptes teòrics i concrets, com són el pla econòmic i financer o el pla comercial del pla d'empresa. El curs tindrà lloc els dies 26 i 28 de setembre de 9,15 a 13,15 ha l'Edifici Xifré.

El parc Puigvert comptarà amb nous elements de joc per la canalla

20 de setembre de 2018

El Parc Puigvert, un dels espais d'esbarjo més representatius del municipi, comptarà en poc temps amb una zona de joc més ampla i diversa. Tot i que l'any passat es van renovar alguns dels jocs que formaven part del parc per uns més actuals que, a part d'integrar-se millor amb el paisatge natural de l'àrea pel seu color fusta, s'ajusten millor al joc lliure i a les necessitats dels infants actuals, s'ha decidit seguir dotant l'àrea de més jocs.

Tall d’aigua dimecres 19 de setembre

18 de setembre de 2018

Des de SOREA es comunica la necessitat imprescindible de dur a terme un manteniment a la xarxa de distribució d’aigua. Per aquests motius s’efectuarà un tall del subministrament de l’aigua potable el pròxim dimecres dia 19 de setembre de 9 a 15 hores.

Registres del 21 al 30 de 1613
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219