Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 25 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Projecte de la nova zona lúdic esportiva a Sant Cebrià, un espai per a la cohesió social

12 de març de 2019

El projecte per a la nova àrea lúdic-esportiva a la zona del pavelló municipal ja és a punt. En el projecte es contempla un nou complex municipal que sigui de capaç de satisfer les necessitats d’usuaris de diverses edats. La primera de les actuacions va ser la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol municipal, el passat desembre.

Sant Cebrià commemora el Dia de la Dona amb dos actes en clau femenina

11 de març de 2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el divendres 8 de març es va dur a termem un “Open Futfem”. Una activitat que va consistir en un entrenament gratuït de futbol femení per part de les exjugadores del Futbol Club Barcelona obert a totes les dones que volguessin participar. Una iniciativa perquè les cebrianenques poguessin gaudir de l’esport, celebrant el seu dia.

Noves reformes al pavelló, l’escola bressol i al carrer Narcís Monturiol

11 de març de 2019

Alguns equipaments i carrers municipals experimentaran, d'aquí a poc temps, noves millores gràcies a les subvencions atorgades a l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta dins el Programa Complementari de Reforma i Millora d'equipaments locals del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

El dia 7 d’abril l’AECC celebra un dinar contra el càncer

8 de març de 2019

El pròxim dia 7 d’abril l’AECC , en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, l’ADF i Protecció Civil municipal, celebrarà un dinar a Sant Cebrià per a recollir fons per la lluita contra el càncer, a partir de les 14.30 h al pavelló municipal. Per un preu de 15 € els assistents podran gaudir d’un dinar complet i de les actuacions d’El cor country de l’Alt Maresme, Ball en Línia i la música de Lluís Serra.

Les treballadores i treballadors de l’ajuntament s’adhereixen al Manifest del Dia de la Dona

8 de març de 2019

Les treballadores i els treballadors de Sant Cebrià de Vallalta s’han adherit, un any més, al manifest que promou l’Associació Catalana de Municipis per aquest dia d’avui, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per fer-ho, han realitzat una parada a les 12 h en la que, en presència de l’alcaldessa Sònia Scafa, han llegit el manifest.

Presentació del "Binomio Perfecto" diumenge 24 a Can Coris

8 de març de 2019

El diumenge 24 de març a les 18.00 h Mercè Marsal presentarà la seva obra "El Binomio Perfecto", sota l'organització del CESC a Can Coris ( plaça de l'Església, 1). L'obra de Marsal és una novel·la basada en la biografia de Leonardo da Vinci, en la que es mescla la història real amb el gènere novel·lístic, fent servir la combinació d'elements literaris amb altres més propis del món de la recerca.

Rafel Nadal presenta el “El fill de l’italià” a Can Coris

8 de març de 2019

Dissabte 23 de març, Rafel Nadal presentarà a Can Coris la seva obra “El fill de l’italià” a les 19 hores a la sala gran de Can Coris, a la plaça de l’església, 1 de Sant Cebrià de Vallalta. ‘El fill de l’italià’ és la novel·la que ha guanyat la 39a edició del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull. Una obra escrita que parla sobre el miler de mariners italians que es varen refugiar a Caldes de Malavella l’any 1944.

Sant Cebrià torna a omplir els seus carrers amb la rua del Carnaval

7 de març de 2019

Més de 300 persones va assistir a la Rua de Carnaval que va tenir lloc el passat dissabte dia 2 de març i que va recórrer els carrers del municipi a partir de les 18.30 h al so dels balls i la música de les comparses. D'aquestes persones, 140 van participar activament durant el concurs de disfresses, a més d'algunes altres que s'hi van afegir sense inscripció, tornant a consolidar la festa com una de les tradicions amb més èxit que se celebren al poble.

L'enterrament de sardina posarà punt final al Carnestoltes

5 de març de 2019

El Carnestoltes arriba a la seva fi i ho fa amb l'enterrament de la sardina. Una festa fúnebre se celebra el dia de dimecres de cendra, i que posa unt final a la disbauxa i a la bogeria del carnaval per marcar l'inici del temps de Quaresma. A Sant Cebrià de Vallalta l'enterrament tindrà lloc demà, 6 de març, a les 18.30 h.

Tornen els dijous a biblio

5 de març de 2019

Tornen els Dijous a la Biblio, de la mà de Marianna Trichini. Un taller gratuït de sensibilització per a la lectura dirigit a nens d’edats compreses entre  5 i 10 anys.  Es faran un dijous al mes de 17 a 18 h en petits grups separats per edats. La ubicació de les sessions serà la biblioteca del CEIP El Pi Gros, tal com havia estat a les edicions anteriors. Cal realitzar inscripció prèvia a través de l'adreça de correu dijousalabiblio@gmail.com o del telèfon 693340310.

Registres del 31 al 40 de 1769
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 177 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219