Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 19 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM)

20 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta oferirà aquest proper setembre Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), una iniciativa de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un tipus d’intervenció psicosocial que té per objectiu donar suport als cuidadores i cuidadores de persones en situació de dependència.

Concert Solidari de Joan M. Chouciño

20 de juliol de 2017

Amb en Joan Manel Chouciño la veu, els instruments i les cançons esdevenen una eina potent per a construir comunitats. El projecte d’aquest músic solitari es basa en que la música, com a llenguatge universal, es converteixi en un element de suport i d’unió per a millorar la vida i el benestar dels refugiats palestins i sirians al Líban. Aquest proper dissabte 22 de juliol, en Joan Manel oferirà un Concert Solidari a les 19 h a l’Església Parroquial de Sant Cebrià de Vallalta.

La VI Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta se celebrarà finalment al setembre

20 de juliol de 2017

La VI Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta, que havia estat anunciada per al proper 28 de juliol, queda ajornada fins el setembre. D’aquesta manera, la caminada passarà a formar part dels actes programats per a la Festa Major de la vila. La nova data de l’activitat serà anunciada en breu, tant al web com a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Gran participació a la segona edició de la Festa Estiu

19 de juliol de 2017

Els passats 14, 15 i 16 de juliol, el nostre poble va gaudir d’una ampla gamma d’activitats d’oci per a tots els públics, emmarcades dins la programació de la segona edició de la Festa Estiu. S’ha tractat del cap de setmana amb més activitats d’aquesta festivitat, i des de l’Ajuntament i més concretament des de la Regidoria de Cultura, podem assegurar que l’edició d’enguany està sent tot un èxit.

Arriba la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta

14 de juliol de 2017

El proper dissabte dia 29 se celebrarà la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta.El pavelló municipal de la vila tornarà a esdevenir un cop més el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada nocturna. La marxa, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 431 metres, de la mateixa manera que en les edicions anteriors. Es preveu que aquest recorregut conjunt tingui una duració de tres hores.

Cap de setmana carregat d’activitats de la Festa Estiu

13 de juliol de 2017

Aquest proper cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta es vesteix de festa, per donar pas a tot un seguit d’activitats adreçades tan a grans com a petits.   Englobades dins la Festa Estiu, que va començar el passat dia 2 de juliol i s’allargarà fins el dia 19 d’agost, us presentem les activitats dels propers 14, 15 i 16 de juliol.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 14 de juliol a Castellar d'Índies

13 de juliol de 2017

Informem als veïns de Castellar d'Índies: El proper divendres dia 14 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 h fins a les 12.00 h. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Visita de l’oficina mòbil d’atenció al consumidor

12 de juliol de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Talls a la carretera BV5128 per neteja viària

10 de juliol de 2017

Us informem que  hi ha talls puntuals a la carretera BV5128 per neteja viària. El carril alternatiu és el Carrer Centre.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 11 de juliol a Vistamar

10 de juliol de 2017

Informem als veïns de Vistamar: El proper dimarts dia 11 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 fins a les 12.30. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Registres del 31 al 40 de 1273
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 128 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219