Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Convocat un Ple de caràcter extraordinari aquest dijous a petició dels regidors d’ERC, PDeCAT i PSC

14 de novembre de 2018

Aquest dijous, dia 15 de novembre, se celebrarà a les 18 h un Ple extraordinari convocat a petició dels regidors Josep Pla Jubany d’ERC, Jordi Marqueño Bassols  del PDeCAT i de Mònica Gsrcia  Ruizdel PSC. Es tracta d’una opció que s’estableix a l’article 28 del Reglament Orgànic Municipal (ROM) i on s’atribueix la possibilitat que una tercera part dels regidors del consistori té dret a la convocatòria d’un Ple extraordinari on puguin presentar els punts que aquests considerin oportuns.

Es volen incorporar nous espais de Sant Cebrià al Parc del Montnegre i el Corredor

12 de novembre de 2018

Des de fa un any es treballa en la modificació del Pla Especial d'Interès Natural (PEIN) del Parc del Montnegre i el Corredor, amb l'objectiu d'incorporar nous territoris dins d'aquest espai natural. Un espai constituït l'any 1989 i que a l'actualitat compta amb 15.010 hectàrees i del qual Sant Cebrià de Vallalta en forma part, conjuntament amb 13 municipis més.

Representants i delegats sindicals exigeixen l'aprovació de les pujades retributives dels treballadors municipals

12 de novembre de 2018

Els representants sindicats d'UGT i Comissions Obreres i els treballadors municipals delegats dels mateixos sindicats van reunir-se el passat dijous amb l'alcaldessa i amb la secretària de l'Ajuntament en una Comissió paritària on es van aprovar els ajuts socials a què els treballadors del consistori tenen dret per conveni.

Sopar Solidari per La Marató

9 de novembre de 2018

El dissabte 24 de novembre se celebrarà un sopar solidari per recaptar fons per La Marató de TV3 que aquest s'uneix a una lluita tan necessària com és la del càncer. El sopar s'organitzarà al Pavelló Municipal de Sant Cebrià a les 21 h i constarà d'amanida, patates xip, olives, pa amb tomàquets, embotits, postres, pa, vi i aigua.

“Teixim contactes. La col·laboració creativa com a clau per incrementar resultats al segle XXI”.

9 de novembre de 2018

Teixim contactes. La col·laboració creativa com a clau per incrementar resultats al segle XXI. Aquest és el títol de la jornada que se celebrarà el dia 16 de novembre de 9.30 a 13.30 a Canet de Mar, una iniciativa que pretén estimular i generar sinèrgies positives dins d’un ambient distès i proper, on es potencia tant el coneixement personal com l’empresarial o professional dels assistents.

Les inscripcions per l'Ironkinds de diumenge podran fer-se a través de telèfon o de manera presencial el mateix dia

8 de novembre de 2018

A causa d'una incidència tècnica al web oficial d'Ironkids el sistema d'inscripcions online no funciona correctament. Per aquests motius, tots aquells interessats a inscriure's a la cursa, que tindrà lloc aquest diumenge al nostre municipi, ho podran fer a través del número de telèfon 617654855 on hauran de demanar per la Isabel Ortiz,la persona encarregada de fer la gestió.

Xerrada informativa per fer pràctiques a l’estranger

8 de novembre de 2018

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ha organitzat una sessió informativa sobre TLN Mobilicat, la beca per fer pràctiques a l’estranger destinada a persones beneficiàries de Garantia Juvenil.  La xerrada tindrà lloc el dia 13 de novembre de 10 a 12 h al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró, on la Fundació BCN FP, la Fundació Catalunya Voluntària, Probens i Nexes parlaran sobre els seus projectes.

Tot preparat per la Festa de la Vellesa

7 de novembre de 2018

Cada any per aquestes dates Sant Cebrià celebra la Festa de la Vellesa, un esdeveniment que ret homenatge a les persones grans veïnes del municipi. En aquest sentit l’Ajuntament organitza, gràcies a la col·laboració de l’entitat La Caixa, una jornada d’actes prevista pel proper dimecres 28 de novembre.

La música de Lluís Serra torna al Casal d’avis aquest divendres

6 de novembre de 2018

Aquest divendres el Casal d’avis torna a organitzar una tarda de música amb Lluís Serra. Serà a partir de les 18 h al bar del casal, on també se servirà berenar a preus populars. 

El mal temps no desllueix la Castanyada

5 de novembre de 2018

El mal temps no va aturar la festa de la Castanyada a Sant Cebrià. Una festa que des de fa anys també celebra la tradició americana de Halloween i que des del nostre municipi es va festejar amb una exhibició terrorífica de patinatge i amb dos passatges del terror: un per adults i un per a infants.

Registres del 31 al 40 de 1672
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219