Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià se suma al manifest del món local del Dia de la Dona

21 de febrer de 2017


Dia Internacional de les Dones 2017

El dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones i Sant Cebrià se suma a una commemoració que brinda l’oportunitat de fer una reflexió sobre la implementació de les polítiques de gènere en el territori en els últims anys i mostrar les fites aconseguides, així com els reptes actuals des del món local. En el marc de la celebració, Sant Cebrià s’ha adherit al manifest que ha elaborat la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Rafel Nadal presentarà ‘La senyora Stendhal’ a la sala gran de Can Coris el divendres 17 de març

17 de febrer de 2017


Rafel Nadal serà a Sant Cebrià el 17 de març

Després de l’èxit internacional de La maledicció dels Palmisano, Rafel Nadal torna a la Catalunya de postguerra amb La senyora Stendhal, la seva obra més madura; una novel·la colpidora, a cavall de realitat i ficció, que tanca el cicle de l’autor sobre els bàndols, el destí i la llibertat individual. Sant Cebrià tindrà el privilegi d’acollir la presentació d’un llibre que fa setmanes que lidera el rànquing de llibres més venuts al nostre país.

L’Ajuntament insta els veïns que pateixen problemes amb el subministrament elèctric a presentar una instància a les oficines municipals per pressionar la companyia

15 de febrer de 2017


Els talls de llum són constants en algunes zones del poble

Davant l’allau de queixes que està rebent l’Ajuntament pel servei de subministrament elèctric a diferents zones del municipi, l’alcaldessa Sònia Scafa es va reunir el passat 9 de febrer amb els responsables comarcals d’Endesa per trobar una solució el més aviat possible. En aquest sentit, el Govern ha acordat, com queda reflectit a la carta de l’alcaldessa, que els afectats segueixin el mateix procediment.

L’Escola El Pi Gros celebrarà el dissabte 4 de març la jornada de portes obertes

14 de febrer de 2017


L'Escola El Pi Gros té una ràtio d'alumnes privilegiada

El dissabte 4 de març a les deu del matí se celebrarà la tradicional jornada de portes obertes a l’Escola El Pi Gros perquè les famílies que han d’inscriure els seus fills el proper curs puguin conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions del centre. Una jornada que serveix perquè mares i pares descobreixin el funcionament de l’escola i les iniciatives que es porten a terme portes endins. Després de la visita i de les explicacions de l’equip directiu, es farà un tastet d’esmorzar.

El Govern aconsegueix reduir en més d’un milió d’euros el deute de la Generalitat en tan sols un any

14 de febrer de 2017


El deute de la Generalitat hipotecava la tresoreria de l'ajuntament

1.217.988, 43 euros. Aquest era el deute que tenia la Generalitat amb l’Ajuntament per diferents conceptes des del 2008 fins al 2016.

L’Ajuntament repara l’avaria de l’enllumenat públic del centre del poble

13 de febrer de 2017


La Brigada Municipal ha reparat les caixes de connexions del centre del poble

La Brigada Municipal ha reparat aquests dies l'avaria de la segona fase del enllumenat públic del centre del poble, que deixa sense llum aquesta zona quan plou perquè algunes caixes de connexions de la instal·lació estan obertes i quan hi entra aigua salta la fase.

L’Ajuntament s’adhereix al programa “Treball i Formació” i contracta dues persones de suport a la brigada municipal

9 de febrer de 2017


El programa "Treball i Formació" lluita per a la inclusió social

Des de l’any 2007 l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha participat activament en diferents convocatòries de subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya amb la voluntat d’afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupació de les persones aturades.

El pavelló acull una xerrada sobre els efectes del canvi climàtic als nostres boscos

8 de febrer de 2017


Una plaga està acabant amb els pins del Maresme

El pavelló acollirà el diumenge 19 de febrer a les deu del matí una xerrada sobre els efectes del canvi climàtic a càrrec d’experts en la gestió forestal i coneixement del territori.

El Laboratori Teatral per a adults es remprèn aquest dimecres

6 de febrer de 2017


Cartell Laboratori Teatral per adults segona fase

Després de l’èxit del primer trimestre, el Laboratori Teatral per a adults es posa en marxa aquest dimecres amb la voluntat de seguir sent una mitjà per a l’expressió artística. Un espai per descobrir i descobrir-se en què no cal experiència prèvia en arts dramàtiques. El pedagog Dario Martone ofereix aquestes sessions que combinen diferents tècniques com la meditació o la relaxació per agafar consciència del propi cos i fer aflorar les nostres capacitats artístiques.

Les sessions de gimnàstica hipopressiva enceten un nou trimestre

2 de febrer de 2017


Cartell Gimnàstica Hipopressiva

Vols tonificar la zona abdominal, el sòl pèlvic, corregir males postures, eliminar mals d'esquena i passar-t'ho bé? Laia Duran ofereix un nou curs de gimnàstica hipopressiva aquest segon trimestre amb dos grups.Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent els dimarts de deu a onze i els divendres de dotze a una. Les classes consisteixen en exercicis i estiraments per tonificar la zona abdominal i millorar la respiració i estan adreçades a tot tipus de públic.  

Registres del 31 al 40 de 1195
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 120 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219