Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 3 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Aquest dilluns 18 de maig entrem a la fase 1 de desconfinament

16 de maig de 2020


fase1_16052020

Com ja us vam explicar en un post anterior, Sant Cebrià de Vallalta forma part de la regió sanitària de Girona i ahir divendres es va aprovar que el proper dilluns 18 de maig aquesta regió passa a la fase 1 de desconfinament. Us demanem que seguiu complint com fins ara les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. No ens podem relaxar ja que en qualsevol moment hi pot haver un repunt de casos positius. Seguim cuidant-nos i vetllant pel benestar de totes i tots.

El pagament de l'IVTM, fins al 2 de juny

15 de maig de 2020

Us comuniquem que els contribuents que ja disposen del rebut per pagar l’IVTM poden fer el pagament amb el mateix document a les entitats col·laboradores fins al dia 2 de juny, tot i que hi figuri una data límit anterior. Si es vol efectuar el pagament a la seu electrònica es pot obtenir un document amb la data actualitzada a http://orgt.cat/pagartributs Per a més informació us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Gestió Tributària de Canet: Carrer de la Font, 16, baixos. Canet de Mar.

Recomanacions als pares i mares per evitar les addiccions dels fills i filles durant el confinament

13 de maig de 2020


addiccions_13052020

El Centre de Prevenció i Tractament de Drogodependències SPOTT de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el Programa d'Intervenció en addiccions a les pantalles per adolescents, joves i a les seves famílies. La voluntat és prevenir, detectar i proporcionar una atenció especialitzada, als i les adolescents i les seves famílies, en els casos que presentin un ús problemàtic i/o d'addicció.

Recull dels ajuts per pal·liar la crisi de la Generalitat de Catalunya

12 de maig de 2020

La Generalitat de Catalunya ha engegat una sèrie d’ajuts per pal·liar la crisi a aquelles persones i sectors més afectats per la Covid-19. Els han agrupat per sectors amb totes les mesures aprovades: Ajuts de consum, ajuts per a treballadors, ajuts per a l’economia personal i familiar, ajuts d’habitatge i ajuts per a empreses i autònoms. En el següent enllaç els trobaràs tots: http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/ajuts-per-palliar-la-crisi/

Actualització de les restriccions d'activitats per la Covid-19 durant la fase 0

12 de maig de 2020

Us adjuntem la darrera versió del document de preguntes sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19 a Catalunya per aquells municipis com Sant Cebrià de Vallalta que segueixen a la fase 0 del desconfinament.

Preguntes i respostes per a nens i nenes menors de 12 anys sobre la COVID-19

11 de maig de 2020

Un grup d'experts format per psicòlegs, pedagogs, treballadors socials i educadors socials amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya han elaborat un document amb preguntes i respostes sobre el coronavirus destinat a menors de 12 anys.

La preinscripció als centres educatius de Sant Cebrià de Vallalta serà del 13 al 22 de maig

8 de maig de 2020


llar infants

Les direccions del CEIP Pi Gros i la Llar d’Infants El Rial ho tenen tot a punt per iniciar el període de preinscripcions pel proper curs escolar. A causa de les circumstàncies excepcionals per la COVID-19, enguany s’hauran de ser de forma telemàtica, tot i que entre el 19 i 22 de maig es podran fer de forma presencial sempre demanant cita prèvia.

Tractament aeri per controlar l'eruga peluda del suro al Parc del Montnegre i el Corredor

7 de maig de 2020


eruga surera_07052020

La Generalitat de Catalunya, entre el 4 i el 20 de maig, està aplicant un tractament biològic (Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki) amb helicòpter de control de l'eruga peluda del suro (Lymantria dispar) a diferents indrets del Parc del Montnegre i el Corredor amb alzinars i suredes (2.304 hectàrees). Per aquest motiu és possible que observeu sobrevolar un helicòpter sobre les muntanyes del municipi.

L’alcalde demana una reunió immediata amb l’ACA per solucionar els problemes amb les rieres del municipi

6 de maig de 2020


carta aca_06052020

Davant les preocupants conseqüències de les pluges registrades aquest 2020 a Sant Cebrià de Vallalta a diferents rieres del municipi, l’alcalde, Albert Pla, ha enviat una carta als màxims responsables de l’Agència Catalana de l’Aigua demanant-los una reunió d’urgència per estudiar la situació i trobar-hi una solució ràpida.

Controls policials al municipi durant l'estat d'alarma

4 de maig de 2020

Des de l'inici de l'estat d'alarma decretat per l'Estat espanyol, la Policia Municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha realitzat: 95 controls 1627 vehicles identificats 516 persones identificades 17 denúncies. Us demanem que durant les fases de desconfinament mantinguem una actitud cívica i el compromís de tots i totes per superar la COVID-19.

Registres del 31 al 40 de 1695
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219