Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Se celebra un any més la trobada anual de l’Associació del Casal d’avis

5 de novembre de 2018

El dinar de l’Associació del Casal d’avis va tenir lloc aquest passat dissabte dia 3 de novembre. Una trobada anual que organitza l’Associació del Casal d’avis i que es va celebrar al restaurant La Hacienda, comptant amb la participació aproximada d’unes 90 persones.  L’alcaldessa va assistir com a convidada, conjuntament amb la Lourdes Coll, que és l’encarregada de la gestió del bar del Casal d’avis.

La marca comercial, el nou curs per implementar o crear una marca

5 de novembre de 2018

Els propers dies 12, 14 i 19 de novembre de 2018 es portarà a terme al Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda del Mar el curs La marca comercial, impartit per l’empresa Geneàlia. L’objectiu d’aquest és que els alumnes assoleixin els coneixements necessaris a l'hora d'implementar o crear una marca, ja sigui per a la seva pròpia empresa o negoci, o per una externa, i realitzar campanyes de publicitat per encaminar-la a l'èxit.

El Punt Jove i l’Hivernacle es tornaran a posar en marxa com a projecte conjunt

30 d'octubre de 2018

El passat mes de juliol va finalitzar la contractació del servei del Punt Jove i de l'Hivernacle, que havien estat fins ara gestionats per dues empreses diferents: Nara i la Fundació Pere Tarrès.

Es busquen voluntaris per la cavalcada de reis 2019

30 d'octubre de 2018

Des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es busquen voluntaris per participar en la Cavalcada de Reis de 2019. Així ho expressa en un missatge en forma de comunicat on el reis d'Orient es dirigeixen als veïns de Sant Cebrià perquè entre tots contribueixin a fer del vespre del cinc de gener una nit màgica. Les inscripcions es podran fer a l'ajuntament de dilluns a divendres en el taulell d'atenció ciutadana o trucant al 937631024 en horari de 9 a 14 h.

Els alumnes del Pi Gros visiten l’ajuntament

30 d'octubre de 2018

La setmana passada els alumnes de tercer del CEIP El Pi Gros van visitar l’edifici de l’ajuntament on, guiats per l’alcaldessa, van fer un recorregut on van poder veure els diferents espais que formen l’edifici municipal. Les oficines dels tècnics, el saló de plens o el despatx d’alcaldia són alguns dels punts més destacats de la visita, que va finalitzar amb l’entrega d’una medalla per part de l’alcaldessa als diferents alumnes.

L’Ironkids torna a Sant Cebrià

30 d'octubre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta tornarà a comptar amb l'Ironkids, una cursa infantil per a infants i adolescents d'entre 3 i 16 anys. Una cita amb l'esport que tindrà lloc diumenge 11 de novembre a partir de les 11 del matí. El carrer Migdia, a la zona esportiva serà el punt de trobada per aquesta cursa on els nens i nenes, agrupats per grups segons l'edat, comptaran amb un horari de sortida i una distància de recorregut en funció del grup al qual pertanyin.

Nou emplaçament i instal·lacions per l’skatepark de Sant Cebrià

26 d'octubre de 2018

Durant el començament de les obres d'instal·lació de gespa en el camp de futbol s'ha procedit a treure l'actual pista d'skate, fins ara ubicada dins del perímetre del mateix camp. La idea inicial era traslladar aquesta pista dins la nova ubicació que es preveu a la segona fase del projecte, on passarà a estar situada darrere de l'escola bressol municipal i formarà part de la nova zona lúdic-esportiva.

L’Ajuntament de Sant Cebrià rep un ajut per executar un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram municipal

24 d'octubre de 2018

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar al desembre de l'any passat la convocatòria per a la concessió de recursos en el marc del Protocol General del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

Serveis socials posa en marxa un servei d’atenció a l’usuari propi

24 d'octubre de 2018

A partir d’ara, tots aquells usuaris que s’hagin de posar en contacte amb serveis socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ho hauran de fer adreçant-se al personal d’atenció a l’usuari del mateix departament, un procediment que fins ara havia estat gestionat des del taulell d’atenció ciutadana. Es tracta d’una via més efectiva per garantir als usuaris una millor atenció i que es mantingui al mateix temps la seva confidencialitat.

El mític forn de pa i pastisseria Ca l'Andreu, guardonat per la Cambra de Comerç amb motiu del seu centenari

24 d'octubre de 2018

El cèntric establiment Ca l'Andreu Artesans del Pa de Sant Cebrià de Vallalta va ser reconegut per la seva llarga trajectòria durant el Dia de la Cambra de Barcelona. Aquest forn de pa i pastisseria artesanal, obert l'any 1918 pel que fora el seu fundador Andreu Borrell Collet celebra aquest any el seu centenari, motiu pel qual se li ha entregat un guardó commemoratiu com a mostra de reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Registres del 41 al 50 de 1672
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219