Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 5 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'oficina de l'ORGT romandrà tancada durant l'estat d'alarma per la COVID-19

26 de març de 2020

D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

Nou telèfon de contacte del SIAD per casos de violència domèstica

26 de març de 2020

El servei d´informació i atenció a les dones (SIAD) disposa d’un número de telèfon provisional per atendre les trucades mentre duri l’estat d’alarma. El contacte és el 667182781. Tingueu en compte que el número habitual (937411622) actualment no funciona. L’horari d'atenció és: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h. Les professionals del SIAD truquen des de casa a les usuàries seguint les visites programades i atenent les urgències.

Es fa l’entrega de les targetes moneder a les persones beneficiàries de beques menjador

24 de març de 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha entregat més del 50% de les targetes moneder a aquelles persones beneficiàries de beques menjador. Des de la regidoria de Serveis Socials del consistori cebrianenc s’ha citat a totes aquelles famílies beneficiaries de la targeta perquè la passin a buscar pel consistori en uns horaris establerts segons cita prèvia i s’ha fet de forma espaiada en el temps. En els propers dies es lliuraran les restants.

Actualització de les restriccions d'activitats per la COVID-19 a Catalunya

23 de març de 2020

Us adjutem l'actualització de les preguntes sobre les restriccions d'activitat per la COVID-19 a Catalunya.

Nou drecret d'alcaldia per passejar els gossos durant l'estat d'alarma

22 de març de 2020

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta reunit aquest diumenge ha acordat rectificar en ban emès el dissabte en el que s’establien les mesures per passejar els gossos. Davant els suggeriments que s’han rebut en aquestes hores per part de veïns i veïnes de Sant Cebrià, el govern local ha decidit flexibilitzar l’horari en el que les persones que tinguin gossos puguin treure’ls a passejar com es pot veure reflectit en el punt 3 del decret.

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma

21 de març de 2020

Us informem que Protecció Civil ha editat un model de Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma per facilitar a tothom acreditar que la mobilitat es fa per una de les causes autoritzades. Aquest entre en vigor el dilluns 23 de març a les 00.00h. Us el podeu descarregar en el fitxer adjunt. Les causes autoritzades de desplaçament són: Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. Assistència a centre, servei o establiment sanitari.

BAN per passejar gossos durant l'estat d'alarma

21 de març de 2020

L’alcalde ha signat un BAN per aclarir que passejar a les mascotes no és una activitat d’oci i que han de cobrir les necessitats fisiològiques de l’animal. Que cal fer-les a prop de casa i de manera individual.

La recollida de voluminosos i restes vegetals s’ajorna durant l’estat d’alarma

20 de març de 2020

Per tal de preservar la salut dels treballadors que realitzen el servei de la recollida de residus i d’acord amb la situació d’emergència sanitària actual, l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta informa que no es procedirà a recollir els voluminosos ni les bosses de restes vegetals fins a nou avís.

La carretera que uneix a Sant Cebrià amb Sant Iscle de Vallalta torna a estar oberta al trànsit

20 de març de 2020


cerretera oberta

La Diputació de Barcelona ha acabat els treballs de reparació dels desperfectes que va patir la carretera que uneix Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta ocasionats pel temporal Glòria i que va obligar a tancar-la. Des d'avui divendres la carretera ja torna a estar oberta i s'hi pot circular amb normalitat.

La brigada municipal està desinfectant els espais públics a l'aire lliure per evitar la propagació del coronavirus

20 de març de 2020


desinfeccio

Des d'avui divendres, els treballadors de la brigada municipal de Sant Cebrià de Vallalta han començat a desinfectar els espais públics a l'aire lliure del municipi per intentar evitar la propagació del virus.

Registres del 41 al 50 de 1719
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219