Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 19 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nou horari de recollida de residus durant les festes de nadal

19 de desembre de 2018

Durant aquestes festes i coincidint amb el calendari de vacances escolars, canviaran les dates de recollida de residus. L’objectiu és adaptar-se el màxim possible a aquesta època i donar un millor servei a la ciutadania, en especial tenint en compte el paper i el cartó. A continuació podeu consultar en aquest gràfic l’horari: 

Èxit del primer cap de setmana de Nadal al nostre municipi

19 de desembre de 2018

El mercat de nadal d’enguany, que es va celebrar aquest diumenge, representava la nova aposta municipal per una fireta més completa que involucrés el teixit comercial i associatiu del municipi amb la ciutadania. El gran nombre de gent que va acudir a l’esdeveniment, amb una participació aproximada de 300 persones, conjuntament amb la implicació d’associacions i paradistes, va deixar veure que aquesta nova fórmula nadalenca havia estat un èxit.

El lavabo públic i permanent per al Parc Puigvert ja és una realitat

19 de desembre de 2018

El Parc Puigvert ja compta amb vàter d’us públic. Un servei que fins aleshores cobria una cabina de lavabo de plàstic, tipus Poly Klin, que portava llogada des de feia mesos. El nou lavabo, que consta d’una caseta amb materials com fusta conglomerat i acer inoxidable amb un vàter i una pica, tindrà caràcter permanent i es preveu que funcioni en horari de dia, fins a les 23 h.

A la venda els tiquets per a participar en l'espectacular rifa solidària del torneig de futbol de Sant Cebrià

14 de desembre de 2018

Ja han sortit a la venda els tiquets per a participar en la rifa solidària del torneig esportiu de tres dies que tindrà lloc a finals d'aquest mes amb motiu de la inauguració de la gespa del camp de futbol.

Mercat d’intercanvi i de segona mà: donem una segona vida útil als objectes!

14 de desembre de 2018

Amb l’objectiu de fomentar el consum responsable, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta tornar a posar en marxa el mercat d’intercanvi i de segona mà. Una iniciativa, adreçada a tota mena de públics tot i que especialment als més joves, que ja es va posar en marxa el nadal de l’any passat i que vol conscienciar sobre la segona vida útil dels objectes, evitant que es converteixin innecessàriament en residus.

L’encesa de les llums dona el tret de sortida a la temporada nadalenca

12 de desembre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta ha donat el tret de sortida a la temporada nadalenca amb l’encesa de les llums de nadal, que va tenir lloc dilluns dia 10 de desembre. Una il·luminació nadalenca que va ser renovada l’any passat i que incorpora llums amb motius com llaços o estrelles, entre altres. Com a novetat aquest any s’han decorat els arbres que hi ha a l’aparcament de Can Matri amb llums blanques enfiladisses, per donar caliu nadalenc a aquesta transitada zona del municipi. 

Zumba Kids i Adults per La Marató

12 de desembre de 2018

Com a part de la programació de nadal a Sant Cebrià de Vallalta, l’associació MOVE IT ha organitzat el proper dilluns una exhibició de Zumba. A partir de les 19.00 h s’obriran les portes de la classe, a la Sala Polivalent, de manera que tots els que vinguin puguin veure les coreografies de Zumba Kids que les nenes ha estat treballant durant els últims tres mesos.

El Parc de Nadal es tornarà a posar en marxa els dies 2, 3 i 4 de gener

11 de desembre de 2018


Sant Cebrià posarà en marxa un Parc de Nadal en el pavelló municipal els dies 2, 3 i 4 de gener; una activitat que s'ha convertit en una tradició durant els darrers anys. El Parc de Nadal estarà obert als matins, de 10,30 a 13,30 h, i a les tardes de 17 a 20 h; esdevenint un espai lúdic i de trobada per grans i petits, on podran gaudir de moments diferents durant les vacances de nadal.

Concert de Nadal amb Strawberry Fields Cor

11 de desembre de 2018

El grup Coral de Sant Cebrià de Vallalta “Strawberry Fields Cor” oferirà un Concert de Nadal en el que els membres d’aquest grup coral oferiran un repertori variat amb diferents cançons que al·ludeixen a l’època nadalenca. Com és habitual, des de l’agrupació musical, es fa una crida per a convidar a tots els veïns del municipi.  Serà el dia 22 de desembre, a les 19.00 h, a la Sala Polivalent del municipi. 

Dansa Sant Cebrià ballarà per La Marató

11 de desembre de 2018

Les ballarines d’Alba Zamora tornen a la càrrega. Serà en el Festival de Dansa de Nadal que Dansa Sant Cebrià ha organitzat amb motiu de la recollida de fons per La Marató de TV3 i que se celebrarà el pròxim diumenge 23 de desembre a les 18 h a l’escenari del Pavelló Municipal.

Registres del 41 al 50 de 1717
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219