Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 20 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'oficina municipal d'aigües tanca el dia 1 de juny

30 de maig de 2018

Us informem que aquesta l'oficina del servei municipal d'aigües romandrà tancada el proper dia 1 de juny per conveni laboral.  Preguem disculpin les molèsties

Puntaires, Sardanes i Festa Holi a Sant Cebrià

29 de maig de 2018

Sant Cebrià de Vallalta va celebrar la XII Trobada de Puntaires aquest passat diumenge 27 de maig, en la que es van reunir més de 140 puntaires de diferents indrets de Catalunya com Canet de Mar, Cardedeu, Malgrat de Mar, Barcelona, Mataró o Sant Boi de Llobregat.

Oferta de feina: caixer/a de supermercat a Sant Cebrià

29 de maig de 2018

Des de l'àrea de Promoció Econòmica informem sobre una nova oferta de treball a Sant Cebrià de Vallalta per treballar en un supermerat del municipi com a caixer/a. El contracte que s'ofereix és d'obra i servei de durada indeterminada, amb possibilitats de contracte fixe. Per a inscriure's cal posar-se en contacte amb Promoció Econòmica o bé fer-ho a través del web de Xaloc 

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

29 de maig de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.  Des de l’organització, per part de Sant Cebrià Actiu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, s’anima a tothom a assistir a l’espectacle que tindrà una durada aproximada d’una hora i que se celebrarà a la Sala Polivalent.

Futbol sala Sant Cebrià de Vallalta està de portes obertes

28 de maig de 2018

Sant Cebrià de Vallalta Futbol Sala celebra uns dies de portes obertes. L'objectiu és que els nens de 4 a 15 anys provin aquest esport i decideixin si volen apuntar-se per a la nova temporada. Els dies de portes obertes seran tots els dimarts i els dijous, des del 29 de maig fins al dia 14 de juny de 17 a 19 h.

Aquest diumenge, festa Holi!

25 de maig de 2018

Sant Cebrià Actiu celebra aquest diumenge 27 una "Festa Holi" a l'aparcament de la zona esportiva. Es tracta d'una festa carregada de color i d'emoció, on es ruixarà a tots els que hi participin amb mànegues d'aigua de color i al ritme de la música del moment.

Matrícula oberta per a la nova temporada de dansa

25 de maig de 2018

Dansa Sant Cebrià (Move it) obre el període de matriculació de cara al curs vinent.  L'escola de dansa, capitanejada per la ballarina professional Alba Zamora, ofereix classes per a nens i adults de ballet clàssic, de dansa contemporània, d'Hip-hop, d'acrobàcies, de coreografia, de jazz i de dansa en família. A més, per tots aquells que no ho tenen clar, es dóna la possibilitat de fer una classe de prova gratuïta.

“No tinc por” de Tanaka teatre aglutina més de 300 espectadors de l’Escola El Pi Gros

25 de maig de 2018

Ahir va tenir lloc la representació "No tinc por" de Tanaka Teatre la Plaça 11 de setembre, de la mà de bibliobús Montnegre. Aquesta representació teatral que tractava de les pors a les quals s'enfronta un infant a l'hora de dormir sol, va reunir més de 300 nens des de P3 fins a sisè de primària, provinents de l'escola El Pi Gros.

Sortida del Punt Jove a Waterworld

25 de maig de 2018

El Punt Jove celebra un any més la finalització del curs escolar organitzant la seva habitual sortida al parc aquàtic Waterworld. Aquesta excursió tindrà lloc el dia 30 de juny, on es citarà a tots els que s'hi apuntin al pavelló esportiu municipal a les 9 h del matí i s'arribarà al mateix lloc a les 19,30 h de la tarda. Tots els majors de 12 anys i menors de 18, podran anar sols a la sortida acompanyats pels dinamitzadors del Punt Jove.

Formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom

24 de maig de 2018

Centres locals de serveis per a les empreses que ofereixen formació tant per a persones emprenedores com per a empreses, ofereixen una formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom a càrrec de Geneàlia.

Registres del 51 al 60 de 1559
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219